Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JokerJesionka KKS Magenta
Normal Tactiek magenta02
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 46.3
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Modoni probeert naar een medespeler te passen. Depaepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaepe geeft een hoge lob. Peçenek springt en kopt de bal. Bakiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - KKS Magenta 1:0

9e minuut.
Cadoni passt de bal met de wreef. Buzek is nu in balbezit. Buzek met een sublieme pass. de Alcântara rent richting de bal. de Alcântara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Prusinowski onderschept slim de pass. Rommens verovert de bal door een tackle van achteren. Rommens probeert naar een medespeler te passen. Peçenek is nu in balbezit. Peçenek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Haidl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskal verovert de bal door een tackle van achteren. Moskal met een sublieme pass. Cadoni rent richting de bal. Cadoni schiet op doel. Idland bokst de bal weg. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Idland bokst de bal weg.

30e minuut.
Peçenek heeft problemen om de bal te vangen. Moskal rent richting de bal. Moskal passt de bal met de wreef. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni draait met de bal, schiet en ... Idland bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JokerJesionka - KKS Magenta 1:1

32e minuut.
Kövér geeft een lange en hoge pass. Buzek is nu in balbezit. Buzek passt de bal met de wreef. Cadoni rent richting de bal. Cadoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - KKS Magenta 1:2

34e minuut.
Rommens passt de bal in één keer door. Pigeon rent richting de bal. Pigeon passt de bal in één keer door. Incze bereikt de bal nog maar net als eerste. Incze geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Moskal met de inworp. de Alcântara geeft een hoge lob. Cadoni is nu in balbezit. Cadoni schiet op doel. Idland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - KKS Magenta 1:3

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joppich komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Rommens rent richting de bal. Rommens passt de bal met de wreef. Brzeszczyński speelt de bal door. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerJesionka 62%, KKS Magenta 38%.
JokerJesionka - KKS Magenta 1:3

60e minuut.
Kövér kopt de bal weg. Bola heeft problemen om de bal te vangen. Depaepe rent richting de bal. Depaepe schiet op doel. Bakiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Buzek is nu in balbezit. Buzek probeert naar een medespeler te passen. Cadoni rent richting de bal. Cadoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - KKS Magenta 1:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marszczynkiewicz komt het veld opgelopen. Marcodona komt het veld opgelopen. Bękart komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Brzeszczyński met een sublieme pass. Daar is Moskal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskal speelt de bal door. de Alcântara rent richting de bal. de Alcântara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Brzeszczyński probeert naar een medespeler te passen. Pigeon probeert naar een medespeler te passen. Marcodona met een sublieme pass. Bękart is nu in balbezit. Bękart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Borbás geeft een hoge lob. Kövér kopt de bal weg. Buzek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cadoni de bal. Cadoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerJesionka 49%, KKS Magenta 51%.
JokerJesionka - KKS Magenta 1:4