Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KIEŁPINO 2006 Nieskalani
541MP Tactiek 1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 39.5
goed Schieten matig
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Maltež onderschept slim de pass. Maltež passt de bal in één keer door. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel haalt uit met een fantastische trap. Emczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - Nieskalani 0:1

11e minuut.
Quartiani met een snelle inworp. Meléndez heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez speelt de bal door. Rost rent richting de bal. Rost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter geeft een lange en hoge pass. Anzuini is nu in balbezit. Anzuini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Al Khaleel is nu in balbezit. Tishurova is nu in balbezit. Al Khaleel onderschept slim de pass. Al Khaleel schiet op doel. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - Nieskalani 0:2

31e minuut.
Rost bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa onderschept slim de pass. Buffa passt de bal in één keer door. Al Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel schiet op doel. Emczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel haalt uit met een fantastische trap. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - Nieskalani 0:3

43e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Condruţ passt de bal met de wreef. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez passt de bal met de wreef. Rost bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KIEŁPINO 2006 47%, Nieskalani 53%.
FC KIEŁPINO 2006 - Nieskalani 0:3

68e minuut.
Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter geeft de bal voor. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel schiet op doel. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - Nieskalani 0:4

72e minuut.
Buffa geeft de bal voor. Al Khaleel rent richting de bal. Petric tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Khaleel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noica komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stafiera onderschept slim de pass. Stafiera passt de bal met de wreef. Chaves Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartiani verovert de bal door een tackle van achteren. Quartiani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García komt het veld opgelopen. Major komt het veld opgelopen. Chaves Monjardim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wright komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefănuţ met de inworp. Meléndez speelt de bal door. Rost is nu in balbezit. Rost draait met de bal, schiet en ... Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KIEŁPINO 2006 40%, Nieskalani 60%.
FC KIEŁPINO 2006 - Nieskalani 0:4