Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta Zielona Śmierć
magenta02 Tactiek wypijesz i ty
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 46.9
zeer goed Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


15e minuut.
Brzeszczyński probeert naar een medespeler te passen. Moskal is nu in balbezit. Moskal passt de bal zonder na te denken. de Alcântara is nu in balbezit. de Alcântara schiet op doel. Karpel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Buzek verovert de bal door een tackle van achteren. Buzek geeft de bal voor. Ustael heeft problemen om de bal te vangen. Cadoni onderschept slim de pass. Cadoni haalt uit met een fantastische trap. Karpel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Brzeszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeszczyński passt de bal zonder na te denken. Gołuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek verovert de bal door een tackle van achteren. Buzek haalt uit met een fantastische trap. Karpel bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Prusinowski met een snelle inworp. Buzek speelt de bal door. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni draait met de bal, schiet en ... Karpel bokst de bal weg.

32e minuut.
Brzeszczyński speelt de bal door. Moskal geeft de bal voor. Karpel met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Bakiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mpondo is nu in balbezit. Mpondo speelt de bal door. Madroñero speelt de bal door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joppich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 36%, Zielona Śmierć 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Magenta - Zielona Śmierć 0:0

50e minuut.
Villalta speelt de bal door. Díaz-Aldagalán is nu in balbezit. Díaz-Aldagalán probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mpondo rent richting de bal. Mpondo passt de bal in één keer door. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Madroñero kopt de bal weg. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeszczyński begaat een overtreding. Brzeszczyński krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bola probeert de bal aan de voet te houden. Moskal is nu in balbezit. Díaz-Aldagalán verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz-Aldagalán geeft een hoge lob. Lăzărescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 54%, Zielona Śmierć 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Magenta - Zielona Śmierć 0:0