Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion JokerJesionka
h+ Tactiek 541
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 45.2
excellent Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rommens verovert de bal door een tackle van achteren. Słaboń verovert de bal door een tackle van achteren. Słaboń geeft de bal voor. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 1:0

5e minuut.
Borbás kopt de bal weg. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sladoljev de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Słaboń geeft de bal voor. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 2:0

9e minuut.
Modoni geeft de bal voor. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Incze zal de hoekschop nemen. Peçenek springt en kopt de bal. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Inworp. Rommens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modoni geeft een lange en hoge pass. Peçenek maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 2:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tandecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sladoljev de bal. Sladoljev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 3:1

20e minuut.
Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki passt de bal met de wreef. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 4:1

22e minuut.
Curyło rent richting de bal. Kafarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafarski probeert naar een medespeler te passen. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák geeft een hoge lob. Idland bokst de bal weg.

28e minuut.
Tandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jughashvili geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandecki met de inworp. Bąk rent richting de bal. Bąk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sladoljev is nu in balbezit. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sladoljev is nu in balbezit. Kuchta is nu in balbezit. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel. Idland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 5:1

40e minuut.
Burek onderschept slim de pass. Burek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borbás de bal. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kupczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 27%, JokerJesionka 73%.
biały legion - JokerJesionka 5:1

50e minuut.
Burek geeft een hoge lob. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sladoljev raakt geblesseerd tijdens het duel. Sladoljev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Haidl rent richting de bal. Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki geeft een hoge lob. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Modoni is nu in balbezit. Słaboń onderschept slim de pass. Słaboń passt de bal in één keer door. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Losna komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Słaboń met de inworp. Mertiňák is nu in balbezit. Rommens verovert de bal door een tackle van achteren. Rommens probeert naar een medespeler te passen. Słaboń geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Curyło controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pigeon. Curyło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marszczynkiewicz komt het veld opgelopen. Bękart komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Słaboń passt de bal met de wreef. Sladoljev is nu in balbezit. Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tandecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sivaram kopt de bal weg. Mertiňák speelt de bal door. Losna rent richting de bal. Losna geeft een hoge lob. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen. Idland bokst de bal weg. Borbás met een sublieme pass. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń geeft de bal voor. Sladoljev heeft problemen om de bal te vangen. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Idland trapt de bal weg. Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depaepe. Depaepe krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Curyło raakt geblesseerd tijdens het duel. Curyło zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kupczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev schiet op doel. Idland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 6:1

80e minuut.
Losna kopt de bal weg. Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák speelt de bal door. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... Idland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sivaram is nu in balbezit. Sladoljev begaat een overtreding. Sivaram is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcodona komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Losna kopt de bal weg. Daar is Sivaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - JokerJesionka 7:1

89e minuut.
Losna speelt de bal door. Tandecki rent richting de bal. Tandecki speelt de bal door. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Idland trapt de bal weg. Losna kopt de bal weg. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 22%, JokerJesionka 78%.
biały legion - JokerJesionka 7:1