Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszenna Tarnów Stojacy Pal reaktywacja
Autobus Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 41.3
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Boruciński is nu in balbezit. Boruciński probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygierewicz draait met de bal, schiet en ... Zuping probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás geeft een lange en hoge pass. Hai is nu in balbezit. Hai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 0:1

14e minuut.
Volešák passt de bal in één keer door. Štetka is nu in balbezit. Štetka speelt de bal door. Hai is nu in balbezit. Hai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 0:2

20e minuut.
Ciavarrella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piesiak komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás passt de bal in één keer door. Štetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 0:3

24e minuut.
Volešák bereikt de bal nog maar net als eerste. Volešák passt de bal in één keer door. Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polok rent richting de bal. Polok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Piesiak geeft een hoge lob. Inworp. Zawadziłło met een snelle inworp. Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Boruciński kopt de bal weg. Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok haalt uit met een fantastische trap. Quiriconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Okoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygierewicz rent richting de bal. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quiriconi probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Polok de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 1:3

44e minuut.
Komar geeft een hoge lob. Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović speelt de bal door. Štetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 42%, Stojacy Pal reaktywacja 58%.
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 1:3

55e minuut.
Štetka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisino is nu in balbezit. Ilonczak is nu in balbezit. Lisino onderschept slim de pass. Lisino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 1:4

67e minuut.
Pretterer rent richting de bal. Pretterer heeft problemen om de bal te vangen. Pretterer passt de bal in één keer door. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 1:5

72e minuut.
Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński probeert naar een medespeler te passen. Zawadziłło speelt de bal door. Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński schiet op doel. Quiriconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Brajlović geeft een hoge lob. Hai is nu in balbezit. Hai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Piesiak passt de bal met de wreef. Pretterer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bako. Bako krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszenna Tarnów 43%, Stojacy Pal reaktywacja 57%.
Pszenna Tarnów - Stojacy Pal reaktywacja 1:5