Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohun Niezłomni
Jazda Tactiek Mourinho
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Gogoasă controleert de bal met de borst. Gogoasă passt de bal met de wreef. Zasadzki met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Guglia kopt de bal weg. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad met een sublieme pass. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă onderschept slim de pass. Gogoasă passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gągoł kopt de bal weg. Bębenek heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Lugthart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 0:1

13e minuut.
Dediu geeft de bal voor. Cortes kopt de bal weg. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Cortes passt de bal zonder na te denken. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Lugthart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 0:2

18e minuut.
Lindblad speelt de bal door. Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäyrä is nu in balbezit. Sierant onderschept slim de pass. Sierant schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zasadzki met de inworp. Lindblad geeft de bal voor. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Lugthart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 0:3

25e minuut.
Lindblad speelt de bal door. Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki passt de bal zonder na te denken. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zasadzki met een sublieme pass. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal met de wreef. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanco met een sublieme pass. Gągoł controleert de bal met de borst. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă passt de bal met de wreef. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cortes geeft een lange en hoge pass. Vanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Lugthart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gągoł bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 0:4

40e minuut.
Zasadzki probeert naar een medespeler te passen. Stegaru speelt de bal door. Zasadzki geeft een lange en hoge pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 0:5

42e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă speelt de bal door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... Lugthart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 80%, Niezłomni 20%.
Bohun - Niezłomni 0:6

46e minuut.
Iscru komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 0:7

57e minuut.
Guglia kopt de bal weg. Daar is Lindblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindblad speelt de bal door. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faulstich. Faulstich krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vanco geeft een lange en hoge pass. Borsoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek schiet op doel. Sibiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stegaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zasadzki met de inworp. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lugthart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Skafidas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fominha neemt de hoekschop. Morton maakt een snoekduik en kopt de bal. Sibiescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 1:7

85e minuut.
Bębenek met een sublieme pass. Princ is nu in balbezit. Princ probeert naar een medespeler te passen. Iscru rent richting de bal. Iscru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Morton is nu in balbezit. Morton probeert naar een medespeler te passen. Iscru rent richting de bal. Iscru schiet op doel. Sibiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Niezłomni 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 55%, Niezłomni 45%.
Bohun - Niezłomni 2:7