Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Zagłębie Wałbrzych Torpeda Wojkowice
343B2 Tactiek 451
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Lugari speelt de bal door. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Druciak ... Strafschop! Piekański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Psikuta neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grzywaczewski passt de bal met de wreef. Frankcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciocca. Ciocca krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lugari kopt de bal weg. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Psikuta kan de bal niet met de borst controleren. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach bokst de bal weg. Daar is Piekański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lugari is nu in balbezit. Lugari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 1:0

19e minuut.
Huszti passt de bal met de wreef. Holubec rent richting de bal. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Golanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobota verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 1:1

23e minuut.
Mantovani rent richting de bal. Chojecki rent richting de bal. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani geeft een lange en hoge pass. Ciocca krijgt zijn hoofd ertegen. Golanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobota speelt de bal door. Daar is Golanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Lugari de bal. Lugari probeert naar een medespeler te passen. Piekański rent richting de bal. Piekański haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 2:1

28e minuut.
Psikuta is nu in balbezit. Csankó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Psikuta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziewoński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lugari rent richting de bal. Lugari haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Chojecki probeert naar een medespeler te passen. Psikuta rent richting de bal. Psikuta passt de bal zonder na te denken. Piekański rent richting de bal. Piekański haalt uit met een fantastische trap. Tiefenbach bokst de bal weg.

34e minuut.
Chojecki probeert naar een medespeler te passen. Psikuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Druciak met een sublieme pass. Psikuta rent richting de bal. Psikuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grzywaczewski speelt de bal door. Mantovani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 2:2

40e minuut.
Orłowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piekański. Orłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orłowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chojecki met een sublieme pass. Cintron rent richting de bal. Cintron passt de bal in één keer door. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski geeft een hoge lob. Golanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Zagłębie Wałbrzych 46%, Torpeda Wojkowice 54%.
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 2:3

52e minuut.
Psikuta onderschept slim de pass. Dziewoński rent richting de bal. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewoński probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lugari is nu in balbezit. Lugari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 3:3

54e minuut.
Psikuta rent richting de bal. Csankó onderschept slim de pass. Cintron is nu in balbezit. Dziewoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewoński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Holubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holubec geeft een hoge lob. Mantovani kopt de bal weg. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel. Golanko bokst de bal weg.

61e minuut.
Huszti met een sublieme pass. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski geeft de bal voor. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 3:4

62e minuut.
Farah komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Csankó onderschept slim de pass. Lugari onderschept slim de pass. Lugari passt de bal met de wreef. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszti met een sublieme pass. Holubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubec geeft een lange en hoge pass. Ciocca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mantovani geeft een lange en hoge pass. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski speelt de bal door. Holubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubec schiet op doel. Golanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewoński passt de bal met de wreef. Lugari is nu in balbezit. Lugari schiet op doel. Tiefenbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Zagłębie Wałbrzych 59%, Torpeda Wojkowice 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Zagłębie Wałbrzych - Torpeda Wojkowice 4:4