Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hultaje Zieloni Rusko
433 Tactiek B1
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Miliša probeert naar een medespeler te passen. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta met een sublieme pass. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Zieloni Rusko 0:1

12e minuut.
Trentini probeert naar een medespeler te passen. Banahene is nu in balbezit. Szpiech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szpiech krijgt een gele kaart. Banahene raakt geblesseerd tijdens het duel. Miliša zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bosak heeft problemen om de bal te vangen. Trentini rent richting de bal. Trentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Zieloni Rusko 0:2

13e minuut.
Pesce raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cienfuegos komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Cabrito kopt de bal weg. Warzych is nu in balbezit. Daar is Warzych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych geeft een lange en hoge pass. Folea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Zieloni Rusko 1:2

21e minuut.
Banahene kopt de bal weg. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Miliša bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini is nu in balbezit. Trentini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trentini rent richting de bal. Trentini passt de bal in één keer door. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene verovert de bal door een tackle van achteren. Banahene schiet op doel. Jurietti bokst de bal weg.

28e minuut.
Rădoi met de inworp. Trentini probeert naar een medespeler te passen. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Zieloni Rusko 1:3

30e minuut.
Cienfuegos passt de bal zonder na te denken. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Giampalmo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cabrito de bal. Giampalmo onderschept slim de pass. Folea onderschept slim de pass. Folea draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński bokst de bal weg.

40e minuut.
Miliša is nu in balbezit. Miliša passt de bal met de wreef. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Zieloni Rusko 1:4

44e minuut.
Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene passt de bal zonder na te denken. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini draait met de bal, schiet en ... Jurietti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Zieloni Rusko 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 59%, Zieloni Rusko 41%.
Hultaje - Zieloni Rusko 1:5

58e minuut.
Mini is nu in balbezit. Mini passt de bal in één keer door. Sai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai geeft een lange en hoge pass. Cienfuegos krijgt zijn hoofd ertegen. Dobrzyński bokst de bal weg. Folea is nu in balbezit. Folea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Zieloni Rusko 2:5

64e minuut.
Van De Zande is nu in balbezit. Van De Zande geeft een lange en hoge pass. Daar is Mini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banahene is nu in balbezit. Banahene haalt uit met een fantastische trap. Jurietti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Van De Zande onderschept slim de pass. Van De Zande geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sai de bal. Banahene rent richting de bal. Banahene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Phillips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuegos geeft de bal voor. Cabrito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrito draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Rosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szpiech raakt geblesseerd tijdens het duel. Szpiech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Warzych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosta krijgt een gele kaart. Warzych raakt geblesseerd tijdens het duel. Cienfuegos neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Miliša met een sublieme pass. Trentini heeft problemen om de bal te vangen. Trentini speelt de bal door. Banahene heeft problemen om de bal te vangen. Banahene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell passt de bal in één keer door. Trentini rent richting de bal. Trentini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 40%, Zieloni Rusko 60%.
Hultaje - Zieloni Rusko 2:5