Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice Pincher United
451 Tactiek gotowa
64% Balbezit 36%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 35.3
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Piankowski geeft de bal voor. Twardawa probeert de bal aan de voet te houden. Vaigla is nu in balbezit. Vaigla schiet op doel. Tiefenbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti passt de bal in één keer door. Buřval onderschept slim de pass. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Grzywaczewski met een snelle inworp. Cintron speelt de bal door. Klungelig pakt Huszti de bal. Huszti haalt uit met een fantastische trap. Ciocca probeert de bal aan de voet te houden. Grigorescu bokst de bal weg.

30e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti passt de bal met de wreef. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Dytko probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Racek met een sublieme pass. Daar is Huszti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszti passt de bal met de wreef. Holubec geeft de bal voor. Ciocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 46%, Pincher United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpeda Wojkowice - Pincher United 0:0

49e minuut.
Grzywaczewski geeft een hoge lob. Markov kopt de bal weg. Holubec rent richting de bal. Holubec geeft een hoge lob. Ciocca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Pincher United 1:0

54e minuut.
Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval is nu in balbezit. Cintron onderschept slim de pass. Cintron geeft een lange en hoge pass. Ciocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Holubec kan de bal niet met de borst controleren. Farah rent richting de bal. Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft de bal voor. Ciocca maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval onderschept slim de pass. Buřval met een sublieme pass. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Pincher United 2:0

63e minuut.
Faltin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Huszti rent richting de bal. Huszti met een sublieme pass. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron is nu in balbezit. Cintron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Pincher United 3:0

85e minuut.
Grzywaczewski met een sublieme pass. Cintron is nu in balbezit. Cintron geeft de bal voor. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Markov kopt de bal weg. Holubec is nu in balbezit. Holubec geeft de bal voor. Ciocca springt en kopt de bal. Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Pincher United 4:0

89e minuut.
Kudziel probeert naar een medespeler te passen. Farah is nu in balbezit. Castellano begaat een overtreding. Castellano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 20%, Pincher United 80%.
Torpeda Wojkowice - Pincher United 4:0