Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United Wilital
gotowa Tactiek U3
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Elizondo is nu in balbezit. Kudziel verovert de bal door een tackle van achteren. Kudziel geeft een hoge lob. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Castellano geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kaplan kopt de bal weg. Muftie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buřval. Buřval krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Petev rent richting de bal. Caminha bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfi maakt een afschuwelijke overtreding. Scarfi krijgt een gele kaart. Caminha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Scarfi kopt de bal weg. Elizondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petev met een sublieme pass. Vaigla is nu in balbezit. Vaigla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Rentería geeft de bal voor. Dytko is nu in balbezit. Avantaggiato onderschept slim de pass. Avantaggiato schiet op doel. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ochódzki met een sublieme pass. Scarfi probeert naar een medespeler te passen. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo geeft een lange en hoge pass. Ochódzki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Buřval speelt de bal door. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfi begaat een overtreding. Vaigla raakt geblesseerd tijdens het duel. Petev wilt de vrije trap nemen. Lazzeroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Labisch probeert naar een medespeler te passen. Petev is nu in balbezit. Petev passt de bal in één keer door. Vaigla is nu in balbezit. Vaigla schiet op doel. Lazzeroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kaplan kopt de bal weg. Daar is Romanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan schiet op doel. Grigorescu bokst de bal weg.

44e minuut.
Avantaggiato kopt de bal weg. Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Wilital 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 55%, Wilital 45%.
Pincher United - Wilital 0:1

51e minuut.
Kaplan onderschept slim de pass. Muftie is nu in balbezit. Muftie geeft een lange en hoge pass. Elizondo krijgt zijn hoofd ertegen. Kaplan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Wilital 0:2

56e minuut.
Hongisto geeft een hoge lob. Muftie is nu in balbezit. Muftie passt de bal zonder na te denken. Elizondo rent richting de bal. Elizondo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Faltin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fehrenbach geeft een lange en hoge pass. Kaplan kopt de bal weg. Romanek heeft problemen om de bal te vangen. Elizondo rent richting de bal. Elizondo haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Castellano passt de bal in één keer door. Daar is Faltin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo onderschept slim de pass. Elizondo haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Elizondo onderschept slim de pass. Kaplan rent richting de bal. Kudziel begaat een overtreding. Kudziel krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Elizondo met een sublieme pass. Muftie is nu in balbezit. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan geeft een lange en hoge pass. Avantaggiato krijgt zijn hoofd ertegen. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Piankowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pireaux komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pireaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Buřval schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buřval krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 63%, Wilital 37%.
Pincher United - Wilital 0:2