Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United SWD ALFA
gotowa Tactiek Lol
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 39.9
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht passt de bal zonder na te denken. Pérez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Mora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dytko heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Grigorescu trapt de bal weg van het doel. Piankowski geeft een hoge lob. D’Amico heeft problemen om de bal te vangen. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
D’Amico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piankowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Romanek rent richting de bal. Romanek probeert naar een medespeler te passen. Castellano probeert naar een medespeler te passen. Vaigla rent richting de bal. Vaigla schiet op doel. Verheijen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een hoge lob. Deghiche kopt de bal weg. Caminha is nu in balbezit. Caminha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Piankowski geeft de bal voor. Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal zonder na te denken. Caminha rent richting de bal. Caminha schiet op doel. Verheijen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Markov passt de bal in één keer door. Petev rent richting de bal. Petev speelt de bal door. Vaigla rent richting de bal. Vaigla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Deghiche geeft de bal voor. Inworp. Piankowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaigla rent richting de bal. Vaigla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 43%, SWD ALFA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - SWD ALFA 0:0

52e minuut.
Verheijen probeert naar een medespeler te passen. Markov kopt de bal weg. Caminha rent richting de bal. Caminha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert D’Amico de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Kreuz passt de bal met de wreef. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya geeft een lange en hoge pass. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht draait met de bal, schiet en ... Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faltin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Romanek passt de bal in één keer door. Caminha bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminha passt de bal zonder na te denken. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla draait met de bal, schiet en ... Verheijen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kreuz met een sublieme pass. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya passt de bal met de wreef. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Faltin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminha bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltin rent richting de bal. Caminha rent richting de bal. Caminha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sobierajski is nu in balbezit. Faltin onderschept slim de pass. Faltin met een sublieme pass. Vaigla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaigla draait met de bal, schiet en ... Verheijen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 41%, SWD ALFA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - SWD ALFA 0:0