Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kieleckie Kosy F.C. Roztocza
352 Tactiek roztoczowy walec
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
de Carvalho onderschept slim de pass. Dolha onderschept slim de pass. Dolha met een sublieme pass. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Bustei geeft de bal voor. Ming Leong kopt de bal weg. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor haalt uit met een fantastische trap. Erdinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - F.C. Roztocza 0:1

28e minuut.
Hauri rent richting de bal. Bolatto verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolatto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolatto kan niet meer verder spelen. Askari komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bueno kopt de bal weg. de Carvalho rent richting de bal. Pekkor verovert de bal door een tackle van achteren. Pekkor haalt uit met een fantastische trap. Erdinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - F.C. Roztocza 0:2

38e minuut.
Askari probeert naar een medespeler te passen. Tofan geeft de bal voor. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - F.C. Roztocza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 69%, F.C. Roztocza 31%.
Kieleckie Kosy - F.C. Roztocza 0:3

54e minuut.
Klungelig pakt van Cooten de bal. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal zonder na te denken. Pekkor rent richting de bal. Pekkor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bueno passt de bal zonder na te denken. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong passt de bal met de wreef. Fierka rent richting de bal. Fierka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fedak passt de bal in één keer door. Askari rent richting de bal. Askari passt de bal in één keer door. Benítez Pineda rent richting de bal. Benítez Pineda schiet op doel. Wicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tofan geeft een hoge lob. Daar is Szofmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ming Leong is nu in balbezit. Pekkor rent richting de bal. Pekkor draait met de bal, schiet en ... Erdinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Fierka is nu in balbezit. Iwaszko is nu in balbezit. Fierka onderschept slim de pass. Dolha rent richting de bal. Dolha geeft een lange en hoge pass. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 74%, F.C. Roztocza 26%.
Kieleckie Kosy - F.C. Roztocza 0:3