Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebieskie Świętochłowice 19R Kieleckie Kosy
532 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 46
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


22e minuut.
Fedak met een sublieme pass. Daar is van Cooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Szofmer verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mięcho onderschept slim de pass. Iwaszko rent richting de bal. Mięcho maakt een afschuwelijke overtreding. Mięcho krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Beclea speelt de bal door. Wędrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowski schiet op doel. Wrzałka probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Pabiański de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:1

29e minuut.
Beclea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wędrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowski passt de bal zonder na te denken. Benítez Pineda rent richting de bal. Benítez Pineda haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Wrzałka niet meer kan verder spelen.

32e minuut.
Szofmer onderschept slim de pass. Szofmer geeft een hoge lob. Rotocki rent richting de bal. Wędrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wędrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Beclea neemt de hoekschop. Krucki met een sublieme pass. Klungelig pakt Deyna de bal. Iwaszko is nu in balbezit. Iwaszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 55%, Kieleckie Kosy 45%.
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:1

49e minuut.
Mięcho geeft de bal voor. Inworp. Beclea met een snelle inworp. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:2

50e minuut.
Borończyk heeft problemen om de bal te vangen. Benítez Pineda rent richting de bal. Borończyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borończyk krijgt een gele kaart. Benítez Pineda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Benítez Pineda kan niet meer verder spelen. Ożywczy komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ożywczy kopt de bal weg. Fedak heeft problemen om de bal te vangen. Fedak passt de bal zonder na te denken. Wędrowski rent richting de bal. Wędrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:3

51e minuut.
Jarosz met een sublieme pass. Deyna geeft een hoge lob. Rotocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ożywczy is nu in balbezit. Ożywczy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Skierka de bal. Skierka verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Beclea met de inworp. Fedak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:5

57e minuut.
Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucki geeft een lange en hoge pass. Bullett rent richting de bal. Jarosz onderschept slim de pass. Jarosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Beclea met de inworp. Fedak is nu in balbezit. Fedak geeft een lange en hoge pass. Ożywczy geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:6

68e minuut.
Skierka onderschept slim de pass. Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een lange en hoge pass. Ożywczy is nu in balbezit. Ożywczy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Skierka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal in één keer door. Daar is Wędrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaszko passt de bal zonder na te denken. Fedak probeert naar een medespeler te passen. Ożywczy is nu in balbezit. Ożywczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański onderschept slim de pass. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Fedak is nu in balbezit. Fedak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 67%, Kieleckie Kosy 33%.
Niebieskie Świętochłowice 19R - Kieleckie Kosy 0:7