Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gorzów Niebieskie Świętochłowice 19R
super zero pop Tactiek 532
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 45.1
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Biniek verovert de bal door een tackle van achteren. Biniek geeft de bal voor. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Niebieskie Świętochłowice 19R 1:0

6e minuut.
Wrzałka speelt de bal door. Ćurčić kopt de bal weg. Rotocki heeft problemen om de bal te vangen. Główka is nu in balbezit. Główka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Niebieskie Świętochłowice 19R 2:0

9e minuut.
Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki passt de bal in één keer door. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Krucki rent richting de bal. Krucki geeft de bal voor. Deyna geeft de bal voor. Balabán probeert de bal aan de voet te houden. Mięcho geeft de bal voor. Grechka bokst de bal weg.

28e minuut.
Bresciani springt en kopt de bal. Daar is Pabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Glon speelt de bal door. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani passt de bal zonder na te denken. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Żyłka is nu in balbezit. Glon begaat een overtreding. Żyłka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krucki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Balabán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Glon geeft de bal voor. Daar is Bresciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniek verovert de bal door een tackle van achteren. Biniek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Niebieskie Świętochłowice 19R 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 41%, Niebieskie Świętochłowice 19R 59%.
KS Gorzów - Niebieskie Świętochłowice 19R 3:0

46e minuut.
Jarosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchini rent richting de bal. Met opzet legt Jarosz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jarosz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jarosz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Konopecki met een sublieme pass. Główka is nu in balbezit. Główka passt de bal met de wreef. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ćurčić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyłka met de inworp. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho geeft de bal voor. Grechka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 46%, Niebieskie Świętochłowice 19R 54%.
KS Gorzów - Niebieskie Świętochłowice 19R 3:0