Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebieskie Świętochłowice 19R KS Gorzów
532 Tactiek super zero pop
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 58.7
good Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Borończyk is nu in balbezit. Duchini is nu in balbezit. Jarosz onderschept slim de pass. Jarosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 1:0

13e minuut.
Skierka met een sublieme pass. Krucki heeft problemen om de bal te vangen. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 1:1

15e minuut.
Mięcho onderschept slim de pass. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki speelt de bal door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Acêncio rent richting de bal. Acêncio geeft een hoge lob. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Wrzałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 1:2

17e minuut.
Chipciu geeft een lange en hoge pass. Pabiański heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 1:3

20e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 1:4

30e minuut.
Acêncio kopt de bal weg. Jarosz is nu in balbezit. Konopecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Zrínyi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Mięcho is nu in balbezit. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki met een sublieme pass. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Deyna met de inworp. Balabán is nu in balbezit. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski geeft een hoge lob. Borończyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 2:4

42e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański geeft een hoge lob. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Wrzałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słonimski komt het veld opgelopen. Gudzowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 69%, KS Gorzów 31%.
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 2:4

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćurčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu geeft een hoge lob. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bresciani met een snelle inworp. Daar is Gudzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudzowski geeft de bal voor. Zrínyi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jarosz verovert de bal door een tackle van achteren. Balabán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosz onderschept slim de pass. Jarosz haalt uit met een fantastische trap. Grechka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Chipciu met de inworp. Węgorowski met een sublieme pass. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrzałka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skierka probeert de bal met de borst te controleren. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 2:5

63e minuut.
Gudzowski is nu in balbezit. Gudzowski passt de bal in één keer door. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 2:6

69e minuut.
Pabiański kopt de bal weg. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgorowski krijgt een gele kaart. Glon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duchini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zrínyi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ćurčić passt de bal zonder na te denken. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal in één keer door. Gudzowski geeft een hoge lob. Zrínyi krijgt zijn hoofd ertegen. Wrzałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi schiet op doel. Wrzałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Glon heeft problemen om de bal te vangen. Glon geeft een hoge lob. Daar is Pabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Wrzałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Skierka heeft problemen om de bal te vangen. Gudzowski met een sublieme pass. Słonimski is nu in balbezit. Słonimski haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 66%, KS Gorzów 34%.
Niebieskie Świętochłowice 19R - KS Gorzów 2:7