Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzkie Diabły KS Gorzów
Diabły2A Tactiek super zero pop
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 58.8
average Schieten formidable
average Passen excellent
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Bresciani is nu in balbezit. de Araújo onderschept slim de pass. Kabut rent richting de bal. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Zrínyi de bal. Kabut rent richting de bal. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi schiet op doel. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:1

6e minuut.
Segemann heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani is nu in balbezit. Segemann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Segemann krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rosa speelt de bal door. Segemann kopt de bal weg. Acêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Acêncio passt de bal in één keer door. Zrínyi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Główka zal de hoekschop nemen. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
de Araújo geeft de bal voor. Balabán heeft problemen om de bal te vangen. Balabán geeft een hoge lob. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:2

13e minuut.
Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani passt de bal in één keer door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Główka neemt de hoekschop. Zrínyi springt en kopt de bal. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Chipciu verovert de bal door een tackle van achteren. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Rosa bokst de bal weg.

17e minuut.
Kabut rent richting de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi schiet op doel. Rosa bokst de bal weg.

18e minuut.
Balabán geeft een lange en hoge pass. Główka kopt de bal weg. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:3

20e minuut.
Chipciu passt de bal zonder na te denken. Peppo met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:4

25e minuut.
Ćurčić speelt de bal door. Daar is Chipciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu speelt de bal door. Bresciani heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Peppo onderschept slim de pass. Peppo passt de bal met de wreef. Daar is de Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Macchiavello kopt de bal weg. Duchini geeft een hoge lob. Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:5

29e minuut.
Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani speelt de bal door. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... de Araújo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bresciani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zrínyi springt en kopt de bal. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:6

31e minuut.
Chipciu passt de bal zonder na te denken. Bresciani rent richting de bal. Albarracín speelt de bal door. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg. Klungelig pakt de Araújo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:7

34e minuut.
Glon kopt de bal weg. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani passt de bal in één keer door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosa speelt de bal door. Glon probeert naar een medespeler te passen. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Główka met de inworp. Peppo probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:8

39e minuut.
Chipciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Albarracín de bal. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:9

41e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu passt de bal in één keer door. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel. Albarracín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Macchiavello passt de bal zonder na te denken. Glon heeft problemen om de bal te vangen. Glon passt de bal met de wreef. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:10

45e minuut.
Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Ćurčić geeft een hoge lob. Bresciani heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 84%, KS Gorzów 16%.
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:10

46e minuut.
Konopecki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Doeltrap. Rosa trapt de bal weg. Konopecki kopt de bal weg. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg.

53e minuut.
Konopecki speelt de bal door. Bresciani speelt de bal door. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:11

55e minuut.
Dandu passt de bal in één keer door. Zrínyi rent richting de bal. Kabut is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:12

57e minuut.
Główka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peppo rent richting de bal. Peppo passt de bal met de wreef. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Rosa bokst de bal weg.

57e minuut.
Inworp. Główka met een snelle inworp. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:13

59e minuut.
Inworp. Główka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peppo probeert naar een medespeler te passen. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel. Rosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:14

62e minuut.
Ćurčić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurčić geeft de bal voor. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:15

64e minuut.
Acêncio rent richting de bal. Acêncio geeft de bal voor. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Konopecki passt de bal in één keer door. Bresciani rent richting de bal. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ćurčić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurčić geeft de bal voor. Zrínyi controleert de bal met de borst. Zrínyi schiet op doel. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:16

68e minuut.
Chipciu speelt de bal door. Bresciani is nu in balbezit. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:17

71e minuut.
Balabán met de inworp. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo onderschept slim de pass. Peppo geeft de bal voor. Zrínyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Logason is nu in balbezit. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Główka passt de bal zonder na te denken. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosa speelt de bal door. Ćurčić kopt de bal weg. Peppo heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Konopecki passt de bal in één keer door. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:18

88e minuut.
Zrínyi passt de bal met de wreef. Główka is nu in balbezit. Główka passt de bal in één keer door. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt de Araújo de bal. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Główka passt de bal met de wreef. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Albarracín de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 84%, KS Gorzów 16%.
Łódzkie Diabły - KS Gorzów 0:19