Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Kurów Vissnniowy Sad
4-4-2 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Nolfi probeert naar een medespeler te passen. Imbert is nu in balbezit. Imbert probeert naar een medespeler te passen. Woods bereikt de bal nog maar net als eerste. Woods geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - Vissnniowy Sad 0:1

10e minuut.
Mitrana is nu in balbezit. Psaila verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Olivian zijn tegenspeler op de grond. Olivian krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Woods probeert naar een medespeler te passen. Malkov-Chiornyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkov-Chiornyj geeft een lange en hoge pass. Andreoli is nu in balbezit. Andreoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kiljan passt de bal met de wreef. Olivian rent richting de bal. Olivian speelt de bal door. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sap geeft de bal voor. Fundakowski kopt de bal weg. Tuvaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Andreoli rent richting de bal. Andreoli haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Andreoli passt de bal in één keer door. Psaila is nu in balbezit. Psaila passt de bal in één keer door. Daar is Malkov-Chiornyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkov-Chiornyj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - Vissnniowy Sad 0:2

42e minuut.
Nolfi passt de bal met de wreef. Daar is Andreoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreoli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serocki de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 63%, Vissnniowy Sad 37%.
Lzs Kurów - Vissnniowy Sad 0:2

52e minuut.
Dačić is nu in balbezit. Kitka geeft een lange en hoge pass. Woods kopt de bal weg. Andreoli rent richting de bal. Andreoli draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Fundakowski speelt de bal door. Inworp. Woods zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malkov-Chiornyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkov-Chiornyj geeft de bal voor. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andreoli rent richting de bal. Andreoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - Vissnniowy Sad 0:3

59e minuut.
Woods met de inworp. Malkov-Chiornyj geeft de bal voor. Kitka probeert de bal aan de voet te houden. Psaila is nu in balbezit. Psaila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenico onderschept slim de pass. Domenico met een sublieme pass. Andreoli is nu in balbezit. Andreoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Psaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaila passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kitka de bal onder controle te krijgen. Psaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lăscărescu speelt de bal door. Nolfi kopt de bal weg. Psaila is nu in balbezit. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - Vissnniowy Sad 0:4

73e minuut.
Kiljan is nu in balbezit. Malkov-Chiornyj begaat een overtreding. Kiljan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiljan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - Vissnniowy Sad 1:4

81e minuut.
Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichoński verovert de bal door een tackle van achteren. Cichoński probeert naar een medespeler te passen. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Kaercher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Fundakowski geeft een hoge lob. Woods geeft een lange en hoge pass. Fundakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Psaila rent richting de bal. Psaila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 59%, Vissnniowy Sad 41%.
Lzs Kurów - Vissnniowy Sad 1:4