Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Netta BUŚKA TEAM
NETTA Tactiek git 1
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Samardžić met een sublieme pass. Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich passt de bal met de wreef. Händel is nu in balbezit. Händel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Huamán trapt de bal weg. Herrlich probeert de bal met de borst te controleren. Herrlich geeft een lange en hoge pass. Gábor rent richting de bal. Gábor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Floris met een sublieme pass. Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich probeert naar een medespeler te passen. Olavesen rent richting de bal. Olavesen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Herrlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrlich geeft een lange en hoge pass. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel onderschept slim de pass. Händel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barski passt de bal met de wreef. Grzywocz met een sublieme pass. Szepesi rent richting de bal. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vezeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziekanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazurczak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mazurczak kan niet meer verder spelen. Palik komt het veld opgelopen. Grzywocz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Măgureanu krijgt zijn hoofd ertegen. Vezeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - BUŚKA TEAM 1:0

45e minuut.
Olavesen onderschept slim de pass. Olavesen geeft een lange en hoge pass. Łęgosz is nu in balbezit. Gábor onderschept slim de pass. Gábor haalt uit met een fantastische trap. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 52%, BUŚKA TEAM 48%.
FC Netta - BUŚKA TEAM 1:0

46e minuut.
De Bruyne komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Olavesen is nu in balbezit. Olavesen passt de bal in één keer door. Gábor rent richting de bal. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Kozubek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz met een sublieme pass. Klungelig pakt Smik de bal. Smik passt de bal met de wreef. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bormetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Olavesen begaat een overtreding. Bormetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Celeban komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kozubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smik rent richting de bal. Smik passt de bal in één keer door. Celeban rent richting de bal. Celeban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gábor kopt de bal weg. Daar is Samardžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Händel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Netta - BUŚKA TEAM 1:1

88e minuut.
Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gábor onderschept slim de pass. Gábor passt de bal zonder na te denken. Herrlich rent richting de bal. Herrlich geeft een hoge lob. Huamán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 48%, BUŚKA TEAM 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Netta - BUŚKA TEAM 1:1