Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szubienice! FC Netta
541 Tactiek NETTA
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bahamonte speelt de bal door. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta passt de bal in één keer door. Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi geeft een hoge lob. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Chonov rent richting de bal. Chonov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samardžić de bal. Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pyykkö geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bahamonte de bal. Samardžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahamonte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte schiet op doel. Łęgosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - FC Netta 1:0

12e minuut.
Sygiet onderschept slim de pass. Sygiet probeert naar een medespeler te passen. Chonov rent richting de bal. Chonov haalt uit met een fantastische trap. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta geeft de bal voor. Bahamonte is nu in balbezit. Chonov is nu in balbezit. Chonov geeft een hoge lob. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bahamonte de bal. Bahamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - FC Netta 2:0

34e minuut.
Linkert probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bormetti krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pobuta speelt de bal door. Pyykkö is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smik. Smik krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Smik kopt de bal weg. Chonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov geeft de bal voor. Bahamonte krijgt zijn hoofd ertegen. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - FC Netta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienice! 33%, FC Netta 67%.
Szubienice! - FC Netta 3:0

51e minuut.
Linkert passt de bal met de wreef. Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet passt de bal in één keer door. Chonov is nu in balbezit. Chonov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Palik kopt de bal weg. Sygiet rent richting de bal. Măgureanu onderschept slim de pass. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... Soboczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Wagemakers onderschept slim de pass. Santos Palicio geeft de bal voor. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - FC Netta 4:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozubek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Celeban komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Samardžić verovert de bal door een tackle van achteren. Pyykkö onderschept slim de pass. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - FC Netta 5:0

73e minuut.
Dhondt komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Celeban rent richting de bal. Chonov onderschept slim de pass. Chonov speelt de bal door. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienice! 34%, FC Netta 66%.
Szubienice! - FC Netta 5:0