Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Kurów Czarny Lotos
4-4-2 Tactiek RM
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu onderschept slim de pass. Moceanu met een sublieme pass. Medou is nu in balbezit. Medou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cămătaru onderschept slim de pass. Tuvaoğlu onderschept slim de pass. Creangă probeert naar een medespeler te passen. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuzzolese kopt de bal weg. Medou is nu in balbezit. Tuvaoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuvaoğlu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru met een sublieme pass. Jaroszyński rent richting de bal. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Moceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru geeft de bal voor. Jaroszyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nieszczęsny speelt de bal door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński passt de bal in één keer door. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jaroszyński met een sublieme pass. Nieszczęsny geeft de bal voor. Serocki controleert de bal met de borst. Medou rent richting de bal. Medou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Medou de bal. Medou draait met de bal, schiet en ... Serocki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Richard is nu in balbezit. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Medou rent richting de bal. Medou haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - Czarny Lotos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 66%, Czarny Lotos 34%.
Lzs Kurów - Czarny Lotos 0:1

46e minuut.
Richard rent richting de bal. Richard passt de bal in één keer door. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou verovert de bal door een tackle van achteren. Medou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cămătaru passt de bal zonder na te denken. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu passt de bal in één keer door. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kitka verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszyński onderschept slim de pass. Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Inworp. Korozçay komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cămătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korozçay geeft een lange en hoge pass. Tuvaoğlu rent richting de bal. Medou verovert de bal door een tackle van achteren. Medou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 60%, Czarny Lotos 40%.
Lzs Kurów - Czarny Lotos 0:1