Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Budowlany FC Gwiazda
Dędka Tactiek sss..
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten very good
average Passen average
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Listkiewicz met een snelle inworp. Kuśmierzak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goleador. Goleador krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Lorenzetti is nu in balbezit. Lorenzetti geeft een hoge lob. Kuś heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Listkiewicz geeft de bal voor. Lorenzetti kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygierewicz. Zygierewicz krijgt een gele kaart. Lorenzetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Visgailis probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wrona de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap. Kokologiannakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lorenzetti geeft een hoge lob. Visgailis kopt de bal weg. Kuś is nu in balbezit. Lasek onderschept slim de pass. Lasek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Listkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Visgailis de bal. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zygierewicz is nu in balbezit. Tascău is nu in balbezit. Zygierewicz rent richting de bal. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kuśmierzak passt de bal zonder na te denken. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona passt de bal zonder na te denken. Listkiewicz rent richting de bal. Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kokologiannakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - FC Gwiazda 1:0

37e minuut.
Kuś rent richting de bal. Kuśmierzak geeft de bal voor. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Wrona is nu in balbezit. Kokologiannakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sóspataki kopt de bal weg. Goleador probeert naar een medespeler te passen. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft de bal voor. Tekiralp krijgt zijn hoofd ertegen. Steffens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lech Budowlany - FC Gwiazda 1:1

43e minuut.
Kuśmierzak passt de bal zonder na te denken. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wrona raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuśmierzak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 51%, FC Gwiazda 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech Budowlany - FC Gwiazda 1:1

46e minuut.
Gorelli komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Cimera komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kuśmierzak met een sublieme pass. Zygierewicz geeft de bal voor. Navarro geeft een lange en hoge pass. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lorenzetti rent richting de bal. Lorenzetti passt de bal zonder na te denken. Lasek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kuśmierzak rent richting de bal. Kuśmierzak met een sublieme pass. Zygierewicz geeft de bal voor. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Kokologiannakis bokst de bal weg.

62e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Goleador bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador passt de bal in één keer door. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli schiet op doel. Steffens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Truie is nu in balbezit. Gorelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Steffens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - FC Gwiazda 1:2

77e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz geeft de bal voor. Wrona kopt de bal weg. Klungelig pakt Tascău de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Raffin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 60%, FC Gwiazda 40%.
Lech Budowlany - FC Gwiazda 1:2