Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri Zegrze Nieporęt
sedorf Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
38 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 38.9
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk speelt de bal door. Paczkowski speelt de bal door. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 1:0

8e minuut.
Doeltrap. Saldívar met een harde bal richting middenveld. Vienosalmi kopt de bal weg. Paczkowski controleert de bal met de borst. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Puga is nu in balbezit. Cihan speelt de bal door. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Saldívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Saldívar trapt de bal weg. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal zonder na te denken. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel. Paal! Puga is nu in balbezit. Kolat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolat krijgt een gele kaart. Puga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paczkowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Paczkowski de bal. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Saldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 3:0

26e minuut.
Paczkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cihan de bal onder controle te krijgen. Puga rent richting de bal. Puga haalt uit met een fantastische trap. Kolat probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puga neemt de hoekschop. Daar is Pflaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Yazir trapt de bal weg van het doel. Cihan met een sublieme pass. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Saldívar bokst de bal weg.

30e minuut.
Vienosalmi speelt de bal door. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk geeft een lange en hoge pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cihan met een sublieme pass. Paczkowski rent richting de bal. de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan speelt de bal door. Puga rent richting de bal. Puga met een sublieme pass. Kolat onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski passt de bal zonder na te denken. Jurczyk met een sublieme pass. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga schiet op doel. Saldívar bokst de bal weg.

44e minuut.
Stangalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienosalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Vienosalmi speelt de bal door. Daar is Paczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 23%, Zegrze Nieporęt 77%.
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 3:0

53e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Cihan passt de bal met de wreef. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 4:0

55e minuut.
Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal zonder na te denken. Vienosalmi probeert naar een medespeler te passen. Cihan speelt de bal door. Daar is Paczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mâţea kopt de bal weg. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk geeft een lange en hoge pass. Paczkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 5:0

58e minuut.
Czachomirski is nu in balbezit. Jurczyk onderschept slim de pass. Jurczyk probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurczyk met de inworp. Pischedda is nu in balbezit. Pischedda geeft een hoge lob. Paczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 6:0

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Moczulski de bal onder controle te krijgen. Puga is nu in balbezit. Kolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga onderschept slim de pass. Puga haalt uit met een fantastische trap. Saldívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Puga neemt de hoekschop. Daar is Matov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 7:0

67e minuut.
Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov met een sublieme pass. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Saldívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puga is nu in balbezit. Puga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Matov geeft de bal voor. Tooming is nu in balbezit. Stangalini is nu in balbezit. Tooming rent richting de bal. Tooming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 7:1

70e minuut.
Bratchyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Puga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puga passt de bal zonder na te denken. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Saldívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Moczulski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puga met een snelle inworp. Cihan controleert de bal met de borst. Cihan draait met de bal, schiet en ... Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Paczkowski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 8:1

76e minuut.
Puga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kolat de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 9:1

78e minuut.
Paczkowski speelt de bal door. Puga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolat. Kolat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Paczkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van de Theux de Meylandt ... Strafschop! Paczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paczkowski neemt de penalty, wat een uithaal! Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 10:1

80e minuut.
Doeltrap. Apostolescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mâţea geeft een lange en hoge pass. Bratchyk is nu in balbezit. Bratchyk passt de bal zonder na te denken. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Puga is nu in balbezit. Puga speelt de bal door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 36%, Zegrze Nieporęt 64%.
Roossoneri - Zegrze Nieporęt 11:1