Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katowice FC BałtykGdyniaFan
442 Tactiek suwałki ;
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 51.1
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


15e minuut.
Figus is nu in balbezit. Inworp. Figus met een snelle inworp. Popescu rent richting de bal. Popescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fołtyn speelt de bal door. Klungelig pakt Narváez de bal. Narváez passt de bal in één keer door. Daar is Bácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 39%, BałtykGdyniaFan 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Katowice FC - BałtykGdyniaFan 0:0

53e minuut.
Figus passt de bal met de wreef. Daar is Hradzil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Gatti rent richting de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Vännilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Serrat komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Szupin geeft de bal voor. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario passt de bal met de wreef. Bácsi rent richting de bal. Bácsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Zygert komt het veld opgelopen. Mamlas komt het veld opgelopen. Rylik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bandera passt de bal in één keer door. Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft een lange en hoge pass. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. Osowicki bokst de bal weg.

71e minuut.
Serrat met een sublieme pass. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez speelt de bal door. Bácsi rent richting de bal. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janecki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Imhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk onderschept slim de pass. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti draait met de bal, schiet en ... Serrat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Mamlas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rylik speelt de bal door. Hajduk geeft een hoge lob. Serrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Szupin geeft een hoge lob. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - BałtykGdyniaFan 0:1

84e minuut.
Klungelig pakt Figus de bal. Janczylik onderschept slim de pass. Janczylik geeft een hoge lob. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Osowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - BałtykGdyniaFan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 43%, BałtykGdyniaFan 57%.
Katowice FC - BałtykGdyniaFan 0:2