Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elven Team PS
4231 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Zearra passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meert krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Senes rent richting de bal. Senes geeft een lange en hoge pass. Szkutnik heeft problemen om de bal te vangen. Trafas rent richting de bal. Trafas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met een snelle inworp. Zearra is nu in balbezit. Zearra geeft een lange en hoge pass. Trafas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elven Team - PS 1:0

8e minuut.
Senes rent richting de bal. Senes passt de bal zonder na te denken. Zearra met een sublieme pass. Trafas rent richting de bal. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Meert rent richting de bal. Meert passt de bal in één keer door. Prat is nu in balbezit. Prat schiet op doel. Ignomeriello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elven Team - PS 1:1

14e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Zearra rent richting de bal. Zearra passt de bal zonder na te denken. Trafas rent richting de bal. Trafas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lung passt de bal in één keer door. Daar is Pelegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prat is nu in balbezit. Prat schiet op doel. Ignomeriello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Senes passt de bal met de wreef. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey rent richting de bal. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zearra passt de bal met de wreef. Quintana met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas haalt uit met een fantastische trap. Golon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćwiek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ulubey rent richting de bal. Vaverka is nu in balbezit. Vaverka met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elven Team - PS 2:1

43e minuut.
Zearra geeft een lange en hoge pass. Daar is Szkutnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas is nu in balbezit. Trafas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elven Team - PS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elven Team 46%, PS 54%.
Elven Team - PS 3:1

47e minuut.
Vaverka met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Ulubey rent richting de bal. Trafas onderschept slim de pass. Trafas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Campos kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełbowicz met een snelle inworp. Skowronek is nu in balbezit. Skowronek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ulubey passt de bal zonder na te denken. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung geeft de bal voor. Meert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szczepańczyk komt het veld opgelopen. Robillard komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk geeft een lange en hoge pass. Pelegrino kopt de bal weg. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ignomeriello met een harde bal richting middenveld. Zearra heeft problemen om de bal te vangen. Zearra passt de bal in één keer door. Trafas rent richting de bal. Trafas schiet op doel. Ćwiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon geeft de bal voor. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino schiet op doel. Ignomeriello bokst de bal weg.

84e minuut.
Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal met de wreef. Vaverka is nu in balbezit. Vaverka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elven Team 54%, PS 46%.
Elven Team - PS 3:1