Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSP Jagoda Katowice FC
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 48.1
matig Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Hajduk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kivekäs de bal. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Szlagor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Katowice FC 0:1

14e minuut.
Koszek passt de bal in één keer door. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk speelt de bal door. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hradzil met een sublieme pass. Figus probeert naar een medespeler te passen. Gatti speelt de bal door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Baudyš de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Katowice FC 0:2

25e minuut.
Hajduk onderschept slim de pass. Hajduk passt de bal in één keer door. Figus speelt de bal door. Daar is Gatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatti draait met de bal, schiet en ... Szlagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Katowice FC 0:3

31e minuut.
Hradzil geeft de bal voor. Myszkiewicz kopt de bal weg. Lisota heeft problemen om de bal te vangen. Gatti is nu in balbezit. Gatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chiesa kan de bal niet met de borst controleren. Popescu onderschept slim de pass. Popescu speelt de bal door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz schiet op doel. Szlagor bokst de bal weg.

34e minuut.
Välja is nu in balbezit. Figus verovert de bal door een tackle van achteren. Figus passt de bal met de wreef. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz schiet op doel. Szlagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Baudyš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatti rent richting de bal. Gatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 54%, Katowice FC 46%.
PSP Jagoda - Katowice FC 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Figus de bal. Myszkiewicz is nu in balbezit. Välja begaat een overtreding. Myszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Figus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Figus passt de bal zonder na te denken. Gatti is nu in balbezit. Baudyš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti draait met de bal, schiet en ... Szlagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hajduk is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Lisota passt de bal met de wreef. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Osowicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Popescu passt de bal met de wreef. Figus rent richting de bal. Figus passt de bal zonder na te denken. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Mamlas komt het veld opgelopen. Laps komt het veld opgelopen. Zygert komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Janecki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kempczyński geeft de bal voor. Baudyš heeft problemen om de bal te vangen. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecki rent richting de bal. Janecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Katowice FC 0:4

72e minuut.
Laps speelt de bal door. Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatti is nu in balbezit. Janecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Kempczyński de bal onder controle te krijgen. Mamlas kopt de bal weg. Kivekäs heeft problemen om de bal te vangen. Zygert rent richting de bal. Zygert geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gatti is nu in balbezit. Gatti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Zygert met een sublieme pass. Gatti rent richting de bal. Gatti passt de bal in één keer door. Janecki heeft problemen om de bal te vangen. Janecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Popescu passt de bal met de wreef. Figus is nu in balbezit. Câmpeanu is nu in balbezit. Laps rent richting de bal. Laps haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 58%, Katowice FC 42%.
PSP Jagoda - Katowice FC 0:4