Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katowice FC Cwaniaki
442 Tactiek 5 liga
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Von Heidenstam speelt de bal door. Hradzil kopt de bal weg. Kempczyński rent richting de bal. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çaycı springt en kopt de bal. Osowicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Cwaniaki 0:1

8e minuut.
Gatti is nu in balbezit. Gatti passt de bal met de wreef. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk geeft een lange en hoge pass. Myszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Von Heidenstam bokst de bal weg.

11e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco passt de bal met de wreef. Busi met een sublieme pass. Çaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çaycı draait met de bal, schiet en ... Osowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Cwaniaki 0:2

13e minuut.
Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco onderschept slim de pass. Garcia rent richting de bal. Busi is nu in balbezit. Busi haalt uit met een fantastische trap. Osowicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Körgöz is nu in balbezit. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Busi is nu in balbezit. Busi geeft een hoge lob. Çaycı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu passt de bal zonder na te denken. Koszek rent richting de bal. Koszek met een sublieme pass. Hilă onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 53%, Cwaniaki 47%.
Katowice FC - Cwaniaki 0:2

46e minuut.
Busi passt de bal met de wreef. Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Körgöz speelt de bal door. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janecki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Batrović kopt de bal weg. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft een lange en hoge pass. Çaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çaycı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mamlas komt het veld opgelopen. Zygert komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Villamizar geeft een lange en hoge pass. Daar is Kempczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempczyński onderschept slim de pass. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hradzil geeft een hoge lob. Batrović onderschept slim de pass. Janecki is nu in balbezit. Janecki draait met de bal, schiet en ... Von Heidenstam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hilă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Busi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busi passt de bal zonder na te denken. Çaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çaycı haalt uit met een fantastische trap. Osowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Garcia onderschept slim de pass. Çaycı is nu in balbezit. Mamlas verovert de bal door een tackle van achteren. Busi onderschept slim de pass. Busi draait met de bal, schiet en ... Osowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Busi rent richting de bal. Busi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Cwaniaki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 59%, Cwaniaki 41%.
Katowice FC - Cwaniaki 0:3