Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSP Jagoda BałtykGdyniaFan
Normal Tactiek ddd
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 45
average Schieten excellent
good Passen average
good Verdedigen very good


7e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos passt de bal in één keer door. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gómez Cela geeft een hoge lob. Inworp. Bandera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Woronicz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Bandera met de inworp. Nadareishvili probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bandera met een snelle inworp. Cumburlop rent richting de bal. Rozhukaniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cumburlop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bácsi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - BałtykGdyniaFan 0:1

25e minuut.
Imhoff rent richting de bal. Imhoff geeft een hoge lob. Bandera rent richting de bal. Bandera geeft een lange en hoge pass. Cumburlop springt en kopt de bal. Szlagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szlagor speelt de bal door. Nadareishvili kopt de bal weg. Baudyš probeert de bal aan de voet te houden. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - BałtykGdyniaFan 0:2

37e minuut.
Bandera passt de bal in één keer door. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop passt de bal zonder na te denken. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 62%, BałtykGdyniaFan 38%.
PSP Jagoda - BałtykGdyniaFan 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrat komt het veld opgelopen. Bazluk met een snelle inworp. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een lange en hoge pass. Daar is Songin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Välja heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop passt de bal zonder na te denken. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kivekäs komt het veld opgelopen. Laps komt het veld opgelopen. Narváez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cumburlop springt en kopt de bal. Szlagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

63e minuut.
Inworp. Bandera met een snelle inworp. Kivekäs is nu in balbezit. Cumburlop onderschept slim de pass. Cumburlop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gómez Cela heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bandera zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cumburlop de bal. Nadareishvili rent richting de bal. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Janczylik geeft een lange en hoge pass. Gómez Cela kan de bal niet met de borst controleren. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. Szlagor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - BałtykGdyniaFan 0:3

69e minuut.
Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop is nu in balbezit. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop rent richting de bal. Nadareishvili geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Narváez geeft de bal voor. Klungelig pakt Gómez Cela de bal. Cumburlop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cumburlop krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez passt de bal zonder na te denken. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 55%, BałtykGdyniaFan 45%.
PSP Jagoda - BałtykGdyniaFan 0:3