Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elven Team PHOENIX MAGIC
4231 Tactiek aaa
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 28.8
goed Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal zonder na te denken. Pacheco speelt de bal door. Trafas is nu in balbezit. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zearra met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pacheco neemt de hoekschop. Trafas rent richting de bal. Trafas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elven Team - PHOENIX MAGIC 1:0

11e minuut.
Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaverka onderschept slim de pass. Vaverka probeert naar een medespeler te passen. Trafas rent richting de bal. Trafas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prohloupil heeft problemen om de bal te vangen. Trafas rent richting de bal. Trafas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zearra geeft een hoge lob. Trafas is nu in balbezit. Abadal speelt de bal door. Zearra is nu in balbezit. Zearra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Prohloupil passt de bal met de wreef. Majda rent richting de bal. Quintana begaat een overtreding. Quintana krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu geeft een lange en hoge pass. Senes kopt de bal weg. Trafas is nu in balbezit. Trafas haalt uit met een fantastische trap. Chromik bokst de bal weg.

44e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. Ionescu probeert de bal aan de voet te houden. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas haalt uit met een fantastische trap. Chromik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elven Team - PHOENIX MAGIC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elven Team 33%, PHOENIX MAGIC 67%.
Elven Team - PHOENIX MAGIC 2:0

64e minuut.
Klungelig pakt Lušić de bal. Quintana is nu in balbezit. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Llama geeft een lange en hoge pass. Szpejna kopt de bal weg. Cavicaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grenda is nu in balbezit. Grenda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chromik trapt de bal weg. Senes kopt de bal weg. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Lušić heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pacheco met een snelle inworp. Zearra controleert de bal met de borst. Zearra met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elven Team - PHOENIX MAGIC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elven Team 35%, PHOENIX MAGIC 65%.
Elven Team - PHOENIX MAGIC 3:0