Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.148 [del]
  • Stadion: PS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14500
PS KKS SANDECJA Nowy Sącz
Normal Tactiek SEZON 1
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 37
solide Schieten matig
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vltavín de bal. Prat rent richting de bal. Prat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Raczek trapt de bal weg. Meert kopt de bal weg. Daar is Laco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prat rent richting de bal. Prat schiet op doel. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Skowronek rent richting de bal. Daar is Skowronek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowronek geeft een hoge lob. Daar is Robillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ulubey probeert naar een medespeler te passen. de Michèle bereikt de bal nog maar net als eerste. de Michèle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Robillard de bal. Robillard schiet op doel. Raczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Inworp. de Michèle met de inworp. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat geeft de bal voor. Robillard springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Prat met een sublieme pass. de Michèle rent richting de bal. de Michèle passt de bal zonder na te denken. Daar is Robillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard haalt uit met een fantastische trap. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ulubey speelt de bal door. de Michèle heeft problemen om de bal te vangen. de Michèle met een sublieme pass. Prat rent richting de bal. Prat schiet op doel. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Prat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Junyi met de inworp. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 40%, KKS SANDECJA Nowy Sącz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PS - KKS SANDECJA Nowy Sącz 0:0

49e minuut.
Prat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meert rent richting de bal. Meert passt de bal zonder na te denken. Robillard rent richting de bal. Robillard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tanel probeert de bal aan de voet te houden. Ulubey is nu in balbezit. Ulubey probeert naar een medespeler te passen. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - KKS SANDECJA Nowy Sącz 1:0

62e minuut.
Tanel probeert naar een medespeler te passen. Leier is nu in balbezit. Leier passt de bal met de wreef. Laco rent richting de bal. Laco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Skowronek is nu in balbezit. Skowronek passt de bal zonder na te denken. de Michèle bereikt de bal nog maar net als eerste. de Michèle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - KKS SANDECJA Nowy Sącz 2:0

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Vltavín de bal onder controle te krijgen. Meert is nu in balbezit. Meert passt de bal in één keer door. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ulubey rent richting de bal. Ulubey passt de bal in één keer door. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat draait met de bal, schiet en ... Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - KKS SANDECJA Nowy Sącz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 39%, KKS SANDECJA Nowy Sącz 61%.
PS - KKS SANDECJA Nowy Sącz 3:0