Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS SANDECJA Nowy Sącz PS
SEZON 1 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Tanel is nu in balbezit. Tanel speelt de bal door. Laco rent richting de bal. Laco schiet op doel. Szkutnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćwiek speelt de bal door. Pelegrino rent richting de bal. Prat rent richting de bal. Prat draait met de bal, schiet en ... Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Meert kopt de bal weg. Klungelig pakt Laco de bal. de Michèle rent richting de bal. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat draait met de bal, schiet en ... Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Meert heeft problemen om de bal te vangen. Meert probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:1

13e minuut.
Ulubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prat de bal. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:2

15e minuut.
Wałaszek is nu in balbezit. Wałaszek passt de bal met de wreef. Daar is Laco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Meert verovert de bal door een tackle van achteren. Meert speelt de bal door. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Skowronek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zhabin de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelegrino. Pelegrino krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabin rent richting de bal. Prat onderschept slim de pass. Prat draait met de bal, schiet en ... Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zhabin geeft de bal voor. Daar is Meert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meert passt de bal met de wreef. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek geeft een hoge lob. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Skowronek de bal. Skowronek speelt de bal door. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Raczek bokst de bal weg. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 62%, PS 38%.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:3

47e minuut.
Daar is Meert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel. Raczek bokst de bal weg.

50e minuut.
Meert met een sublieme pass. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prat de bal. Prat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Raczek speelt de bal door. Ulubey kopt de bal weg. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:4

61e minuut.
Trampota onderschept slim de pass. Trampota geeft een hoge lob. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino schiet op doel. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ulubey probeert naar een medespeler te passen. de Michèle is nu in balbezit. de Michèle met een sublieme pass. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Radovović is nu in balbezit. Radovović passt de bal met de wreef. Leier speelt de bal door. Laco is nu in balbezit. Laco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczepańczyk komt het veld opgelopen. Robillard komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vltavín speelt de bal door. Daar is Junyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meert rent richting de bal. Radovović verovert de bal door een tackle van achteren. Radovović haalt uit met een fantastische trap. Ćwiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ulubey passt de bal met de wreef. Daar is de Michèle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Michèle met een sublieme pass. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard passt de bal in één keer door. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Wałaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:5

89e minuut.
Klungelig pakt Skowronek de bal. Skowronek speelt de bal door. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:6

90e minuut.
Pelegrino passt de bal zonder na te denken. Skowronek is nu in balbezit. Skowronek geeft de bal voor. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 61%, PS 39%.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PS 0:6