Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.148 [del]
  • Stadion: PS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14500
PS BałtykGdyniaFan
Normal Tactiek sks
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 49.2
adequate Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen very good


2e minuut.
Ulubey passt de bal in één keer door. Meert is nu in balbezit. Meert passt de bal in één keer door. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Prat rent richting de bal. Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera passt de bal zonder na te denken. Daar is Bácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PS - BałtykGdyniaFan 0:1

22e minuut.
Bandera met een sublieme pass. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop passt de bal zonder na te denken. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Prat rent richting de bal. Nadareishvili maakt een afschuwelijke overtreding. Prat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulubey met een snel genomen vrije trap. de Michèle geeft een hoge lob. Janczylik onderschept slim de pass. Skowronek geeft een hoge lob. Pelegrino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Imhoff probeert naar een medespeler te passen. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal in één keer door. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 52%, BałtykGdyniaFan 48%.
PS - BałtykGdyniaFan 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrat komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Robillard komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Nadareishvili passt de bal zonder na te denken. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera speelt de bal door. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Ćwiek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - BałtykGdyniaFan 0:2

81e minuut.
Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera geeft een hoge lob. Cumburlop kopt de bal weg. Bácsi rent richting de bal. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Rylik de bal. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rylik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 43%, BałtykGdyniaFan 57%.
PS - BałtykGdyniaFan 0:2