Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan PS
ddd Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten goed
matig Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Narváez onderschept slim de pass. Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Narváez met een sublieme pass. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Woronicz de bal onder controle te krijgen. Bandera is nu in balbezit. Bandera met een sublieme pass. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Skowronek geeft een hoge lob. de Michèle heeft problemen om de bal te vangen. Pelegrino kopt de bal weg. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat schiet op doel. Vännilä bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 58%, PS 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BałtykGdyniaFan - PS 0:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrat komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Bellisario komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczepańczyk komt het veld opgelopen. Robillard komt het veld opgelopen. Szczepańczyk met de inworp. Skowronek probeert de bal met de borst te controleren. Bellisario maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bellisario moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bellisario schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Klungelig pakt Robillard de bal. Szupin onderschept slim de pass. Szupin geeft de bal voor. Bácsi rent richting de bal. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Janczylik onderschept slim de pass. Janczylik geeft een lange en hoge pass. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - PS 1:0

87e minuut.
Janczylik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelegrino. Janczylik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janczylik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bácsi kopt de bal weg. Klungelig pakt Trampota de bal. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 49%, PS 51%.
BałtykGdyniaFan - PS 1:0