Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katowice FC Elven Team
442 Tactiek 4231
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 40.1
solide Schieten zwak
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Figus is nu in balbezit. Figus probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Navarro de bal onder controle te krijgen. Ignomeriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Koszek met de inworp. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaverka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zearra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zearra geeft de bal voor. Estrada springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Popescu met een sublieme pass. Figus probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ignomeriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Elven Team 1:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaverka met de inworp. Zearra probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Osowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Rydz onderschept slim de pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 44%, Elven Team 56%.
Katowice FC - Elven Team 1:0

49e minuut.
Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Popescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Koszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk passt de bal met de wreef. Gatti is nu in balbezit. Gatti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti draait met de bal, schiet en ... Ignomeriello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Elven Team 2:0

57e minuut.
Figus passt de bal met de wreef. Zygert probeert de bal aan de voet te houden. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. Ignomeriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cavicaar met de inworp. Koszek speelt de bal door. Daar is Gatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zygert rent richting de bal. Zygert probeert naar een medespeler te passen. Figus bereikt de bal nog maar net als eerste. Figus geeft de bal voor. Gatti springt en kopt de bal. Ignomeriello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Elven Team 3:0

65e minuut.
Klungelig pakt Kempczyński de bal. Kempczyński geeft een lange en hoge pass. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Figus met een sublieme pass. Klungelig pakt Myszkiewicz de bal. Navarro is nu in balbezit. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janecki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cavicaar kopt de bal weg. Janecki heeft problemen om de bal te vangen. Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecki is nu in balbezit. Janecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Janecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bursiak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Janecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Mamlas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Campos kopt de bal weg. Figus met een sublieme pass. Janecki probeert de bal aan de voet te houden. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zearra onderschept slim de pass. Zearra passt de bal met de wreef. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Bursiak probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Elven Team 3:1

82e minuut.
Campos kopt de bal weg. Mamlas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zearra probeert naar een medespeler te passen. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kempczyński met de inworp. Klungelig pakt Figus de bal. Figus probeert naar een medespeler te passen. Hajduk rent richting de bal. Hajduk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hajduk speelt de bal door. Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek probeert naar een medespeler te passen. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Janecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianlang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti onderschept slim de pass. Gatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - Elven Team 4:1

89e minuut.
Zygert onderschept slim de pass. Zygert speelt de bal door. Figus heeft problemen om de bal te vangen. Figus geeft een hoge lob. Gatti is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 40%, Elven Team 60%.
Katowice FC - Elven Team 4:1