Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHOENIX MAGIC Cwaniaki
aaa Tactiek 5 liga
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 41.3
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Temesi met een snelle inworp. Tuomikorpi rent richting de bal. Tuomikorpi speelt de bal door. Pešťák is nu in balbezit. Pešťák geeft de bal voor. Paal!

12e minuut.
Prohloupil rent richting de bal. Tuomikorpi onderschept slim de pass. Lušić rent richting de bal. Tuomikorpi verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomikorpi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lušić verovert de bal door een tackle van achteren. Lušić geeft een hoge lob. Grenda is nu in balbezit. Grenda draait met de bal, schiet en ... Von Heidenstam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Cwaniaki 1:0

20e minuut.
Chromik met een harde bal richting middenveld. Velasco kopt de bal weg. Busi speelt de bal door. Remmos rent richting de bal. Remmos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PHOENIX MAGIC - Cwaniaki 1:1

25e minuut.
Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco met een sublieme pass. Busi rent richting de bal. Remmos is nu in balbezit. Remmos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Remmos is nu in balbezit. Busi is nu in balbezit. Busi passt de bal met de wreef. Tuomikorpi rent richting de bal. Tuomikorpi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Buszka verovert de bal door een tackle van achteren. Buszka geeft een lange en hoge pass. Pešťák heeft problemen om de bal te vangen. Grenda is nu in balbezit. Grenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Cwaniaki 2:1

33e minuut.
Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Busi bereikt de bal nog maar net als eerste. Busi passt de bal zonder na te denken. Remmos rent richting de bal. Remmos haalt uit met een fantastische trap. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Busi is nu in balbezit. Busi passt de bal zonder na te denken. Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 75%, Cwaniaki 25%.
PHOENIX MAGIC - Cwaniaki 2:1

50e minuut.
Pešťák geeft een hoge lob. Temesi kopt de bal weg. Busi speelt de bal door. Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pešťák is nu in balbezit. Pešťák passt de bal in één keer door. Lušić is nu in balbezit. Tuomikorpi is nu in balbezit. Tuomikorpi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Remmos is nu in balbezit. Remmos draait met de bal, schiet en ... Chromik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PHOENIX MAGIC - Cwaniaki 2:2

57e minuut.
Majda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Temesi is nu in balbezit. Busi rent richting de bal. Busi geeft de bal voor. Remmos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Ionescu de bal. Tuomikorpi rent richting de bal. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmos verovert de bal door een tackle van achteren. Remmos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chromik met een harde bal richting middenveld. Velasco kan de bal niet met de borst controleren. Velasco speelt de bal door. Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmos schiet op doel. Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Busi speelt de bal door. Remmos is nu in balbezit. Remmos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 77%, Cwaniaki 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PHOENIX MAGIC - Cwaniaki 2:2