Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cwaniaki PHOENIX MAGIC
5 liga Tactiek aaa
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 29.8
matig Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Velasco neemt vlug de vrije trap. Çaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna verovert de bal door een tackle van achteren. Busi onderschept slim de pass. Busi draait met de bal, schiet en ... Chromik bokst de bal weg.

11e minuut.
Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lušić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batrović met de inworp. Velasco met een sublieme pass. Chromik bokst de bal weg. Velasco kopt de bal weg. Szpejna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villamizar. Villamizar krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Velasco passt de bal met de wreef. Daar is Busi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busi probeert naar een medespeler te passen. Çaycı rent richting de bal. Çaycı schiet op doel. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Abadal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Körgöz met de inworp. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Parada met een sublieme pass. Busi is nu in balbezit. Busi met een sublieme pass. Çaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çaycı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Garcia probeert naar een medespeler te passen. Busi is nu in balbezit. Busi probeert naar een medespeler te passen. Çaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çaycı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Velasco passt de bal in één keer door. Çaycı rent richting de bal. Ionescu rent richting de bal. Busi rent richting de bal. Busi haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garcia is nu in balbezit. Garcia haalt uit met een fantastische trap. Chromik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - PHOENIX MAGIC 1:0

35e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Velasco speelt de bal door. Çaycı rent richting de bal. Busi heeft problemen om de bal te vangen. Busi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Çaycı kopt de bal weg. Lušić probeert de bal aan de voet te houden. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - PHOENIX MAGIC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 19%, PHOENIX MAGIC 81%.
Cwaniaki - PHOENIX MAGIC 2:0

47e minuut.
Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar geeft de bal voor. Çaycı is nu in balbezit. Çaycı draait met de bal, schiet en ... Chromik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - PHOENIX MAGIC 3:0

47e minuut.
Grenda met een sublieme pass. Buszka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villamizar. Villamizar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

54e minuut.
Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă geeft de bal voor. Busi bereikt de bal nog maar net als eerste. Busi geeft een lange en hoge pass. Çaycı krijgt zijn hoofd ertegen. Chromik bokst de bal weg.

56e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco passt de bal met de wreef. Busi met een sublieme pass. Çaycı rent richting de bal. Çaycı haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Grenda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tunç neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ionescu de bal. Çaycı is nu in balbezit. Çaycı schiet op doel. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia met een sublieme pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft een hoge lob. Çaycı springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 27%, PHOENIX MAGIC 73%.
Cwaniaki - PHOENIX MAGIC 3:0