Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS SANDECJA Nowy Sącz PSP Jagoda
SEZON 1 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 40.1
average Schieten average
good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Radovović met een sublieme pass. Bazluk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanel. Tanel krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lisota geeft een lange en hoge pass. Chiesa kopt de bal weg. Ramos rent richting de bal. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Raczek bokst de bal weg.

13e minuut.
Välja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laco krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk speelt de bal door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiesa met de inworp. Biernat probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Laco de bal. Leier is nu in balbezit. Leier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radovović de bal. Radovović haalt uit met een fantastische trap. Szlagor bokst de bal weg.

39e minuut.
Biernat speelt de bal door. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal met de wreef. Chiesa rent richting de bal. Chiesa haalt uit met een fantastische trap. Raczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 65%, PSP Jagoda 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PSP Jagoda 0:0

62e minuut.
Zhabin geeft een lange en hoge pass. Välja is nu in balbezit. Laco onderschept slim de pass. Tanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanel draait met de bal, schiet en ... Szlagor bokst de bal weg.

67e minuut.
Doeltrap. Laps komt het veld opgelopen. Kivekäs komt het veld opgelopen. Raczek trapt de bal weg. Kivekäs kopt de bal weg. Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PSP Jagoda 0:1

68e minuut.
Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laco rent richting de bal. Laps onderschept slim de pass. Laps haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PSP Jagoda 0:2

76e minuut.
Välja speelt de bal door. Inworp. Tanel met de inworp. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Laps rent richting de bal. Laps probeert naar een medespeler te passen. Wałaszek rent richting de bal. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 47%, PSP Jagoda 53%.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - PSP Jagoda 0:2