Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katowice FC PS
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ćwiek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PS 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt de Michèle de bal. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz rent richting de bal. Prat onderschept slim de pass. Prat haalt uit met een fantastische trap. Osowicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
de Michèle bereikt de bal nog maar net als eerste. de Michèle met een sublieme pass. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Osowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Katowice FC - PS 1:1

14e minuut.
Gatti rent richting de bal. Meert maakt een afschuwelijke overtreding. Gatti raakt geblesseerd tijdens het duel. Popescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gatti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Golon is nu in balbezit. Gatti verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz is nu in balbezit. Gatti onderschept slim de pass. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Ćwiek bokst de bal weg. Szkutnik onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figus neemt de hoekschop. Gatti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Trampota kopt de bal weg. Ulubey is nu in balbezit. Ulubey met een sublieme pass. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Hajduk geeft de bal voor. Figus bereikt de bal nog maar net als eerste. Figus passt de bal zonder na te denken. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz schiet op doel. Ćwiek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szkutnik geeft de bal voor. Rydz probeert de bal met de borst te controleren. Pelegrino rent richting de bal. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Rydz geeft de bal voor. Prat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prat haalt uit met een fantastische trap. Osowicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PS 1:2

40e minuut.
Klungelig pakt de Michèle de bal. de Michèle geeft een lange en hoge pass. Burlan probeert de bal aan de voet te houden. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schiet op doel. Osowicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 48%, PS 52%.
Katowice FC - PS 1:2

46e minuut.
Pelegrino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robillard komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek speelt de bal door. Hajduk met een sublieme pass. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Prat met een sublieme pass. Robillard is nu in balbezit. Robillard passt de bal met de wreef. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Daar is Meert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meert speelt de bal door. Robillard is nu in balbezit. Robillard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burlan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Meert kopt de bal weg. Rydz controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prat. Prat krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Figus passt de bal in één keer door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meert krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Figus geeft de bal voor. Hajduk kopt de bal weg. Gatti met een sublieme pass. Myszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hradzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil passt de bal zonder na te denken. Figus geeft de bal voor. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Katowice FC - PS 2:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Skowronek onderschept slim de pass. Skowronek geeft een hoge lob. de Michèle is nu in balbezit. Prat is nu in balbezit. Prat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Osowicki trapt de bal weg. Ulubey controleert de bal met de borst. Ulubey passt de bal in één keer door. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rydz geeft de bal voor. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Figus bereikt de bal nog maar net als eerste. Figus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gatti rent richting de bal. Gatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PS 3:2

85e minuut.
de Michèle kopt de bal weg. de Michèle bereikt de bal nog maar net als eerste. de Michèle speelt de bal door. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 54%, PS 46%.
Katowice FC - PS 3:2