Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.148 [del]
  • Stadion: PS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14500
PS Katowice FC
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 48.2
goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Figus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prat rent richting de bal. Popescu onderschept slim de pass. Popescu geeft een hoge lob. Gatti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kempczyński rent richting de bal. Figus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szkutnik de bal. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Golon kopt de bal weg. Popescu met een sublieme pass. Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Koksa met een snelle inworp. Meert rent richting de bal. Gatti verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti geeft een lange en hoge pass. Myszkiewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
de Michèle rent richting de bal. de Michèle probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Katowice FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 54%, Katowice FC 46%.
PS - Katowice FC 1:0

52e minuut.
Trampota speelt de bal door. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

57e minuut.
Szkutnik rent richting de bal. Szkutnik geeft een lange en hoge pass. Pelegrino kopt de bal weg. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat haalt uit met een fantastische trap. Osowicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burlan probeert naar een medespeler te passen. Zygert rent richting de bal. Zygert passt de bal zonder na te denken. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. Robillard komt het veld opgelopen. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gatti passt de bal met de wreef. Szkutnik speelt de bal door. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ćwiek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PS - Katowice FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 54%, Katowice FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PS - Katowice FC 1:1