Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan Elven Team
ddd Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 43.9
solid Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Szczypkowski kopt de bal weg. Cytowski heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Elven Team 1:0

8e minuut.
Krysiński kopt de bal weg. Zearra heeft problemen om de bal te vangen. Zearra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szupin de bal. Quintana geeft de bal voor. Serrat bokst de bal weg. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BałtykGdyniaFan - Elven Team 1:1

10e minuut.
Inworp. Pacheco met een snelle inworp. Zearra speelt de bal door. Trafas rent richting de bal. Trafas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vaverka met de inworp. Klungelig pakt Zearra de bal. Zearra geeft de bal voor. Trafas is nu in balbezit. Trafas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cavicaar probeert de bal aan de voet te houden. Narváez rent richting de bal. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. Ignomeriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Elven Team 2:1

34e minuut.
Quintana passt de bal in één keer door. Zearra speelt de bal door. Trafas is nu in balbezit. Trafas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bácsi controleert de bal met de borst. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Ignomeriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Elven Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 60%, Elven Team 40%.
BałtykGdyniaFan - Elven Team 3:1

46e minuut.
Buscaglia komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woronicz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Woronicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krysiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nadareishvili komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szczypkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Szczypkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bácsi met een snel genomen vrije trap. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cytowski probeert naar een medespeler te passen. Tianlang is nu in balbezit. Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi schiet op doel. Ignomeriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Elven Team 4:1

86e minuut.
Cytowski speelt de bal door. Daar is Szczypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nadareishvili rent richting de bal. Nadareishvili geeft de bal voor. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Ignomeriello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Elven Team 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 53%, Elven Team 47%.
BałtykGdyniaFan - Elven Team 5:1