Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.148 [del]
  • Stadion: PS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14500
PS Cwaniaki
Normal Tactiek 5 liga
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Busi verovert de bal door een tackle van achteren. Remmos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trampota. Remmos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velasco komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Busi heeft problemen om de bal te vangen. Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Busi is nu in balbezit. Busi draait met de bal, schiet en ... Ćwiek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Cwaniaki 0:1

7e minuut.
Szkutnik trapt de bal weg van het doel. Velasco kopt de bal weg. Ulubey speelt de bal door. de Michèle is nu in balbezit. de Michèle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Busi verovert de bal door een tackle van achteren. Busi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Cwaniaki 0:2

25e minuut.
Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek met een sublieme pass. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel. Von Heidenstam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pešťák verovert de bal door een tackle van achteren. Pešťák speelt de bal door. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat onderschept slim de pass. Prat draait met de bal, schiet en ... Von Heidenstam bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 55%, Cwaniaki 45%.
PS - Cwaniaki 0:2

61e minuut.
Remmos is nu in balbezit. Velasco rent richting de bal. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Busi rent richting de bal. Busi draait met de bal, schiet en ... Ćwiek bokst de bal weg.

64e minuut.
Meert heeft problemen om de bal te vangen. Busi bereikt de bal nog maar net als eerste. Busi passt de bal met de wreef. Remmos is nu in balbezit. Remmos haalt uit met een fantastische trap. Ćwiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Skowronek rent richting de bal. Skowronek met een sublieme pass. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. Von Heidenstam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Cwaniaki 1:2

69e minuut.
Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco onderschept slim de pass. Velasco speelt de bal door. Remmos rent richting de bal. Remmos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Cwaniaki 1:3

70e minuut.
Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
de Michèle verovert de bal door een tackle van achteren. de Michèle geeft de bal voor. Prat heeft problemen om de bal te vangen. Skowronek rent richting de bal. Skowronek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Busi is nu in balbezit. Busi geeft een hoge lob. Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Cwaniaki 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 43%, Cwaniaki 57%.
PS - Cwaniaki 1:4