Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSP Jagoda Elven Team
Normal Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 42.4
adequate Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zearra verovert de bal door een tackle van achteren. Zearra passt de bal zonder na te denken. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas schiet op doel. Szlagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baudyš verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacheco zal de hoekschop nemen. Trafas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Elven Team 0:1

4e minuut.
Senes is nu in balbezit. Senes passt de bal zonder na te denken. Zearra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trafas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vaverka passt de bal zonder na te denken. Zearra rent richting de bal. Zearra geeft een lange en hoge pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Senes bereikt de bal nog maar net als eerste. Senes speelt de bal door. Trafas is nu in balbezit. Zearra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zearra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Elven Team 0:2

13e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal met de wreef. Zearra speelt de bal door. Vaverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaverka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rozhukaniec speelt de bal door. Bazluk rent richting de bal. Bazluk passt de bal met de wreef. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel. Ignomeriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Ignomeriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Elven Team 1:2

43e minuut.
Daar is Vaverka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaverka met een sublieme pass. Zearra met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baudyš verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 68%, Elven Team 32%.
PSP Jagoda - Elven Team 1:2

48e minuut.
Campos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiesa rent richting de bal. Chiesa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rozhukaniec rent richting de bal. Vaverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaverka met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. Cavicaar met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PSP Jagoda - Elven Team 2:2

58e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisota de bal. Pacheco is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Chiesa geeft een lange en hoge pass. Ignomeriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Câmpeanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Elven Team 3:2

60e minuut.
Inworp. Kivekäs komt het veld opgelopen. Laps komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cavicaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk onderschept slim de pass. Bazluk met een sublieme pass. Kivekäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivekäs geeft een lange en hoge pass. Ignomeriello bokst de bal weg. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Elven Team 4:2

66e minuut.
Campos met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Inworp. Lisota met de inworp. Chiesa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Biernat probeert de bal aan de voet te houden. Chiesa rent richting de bal. Chiesa met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Campos kan de bal niet met de borst controleren. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu passt de bal in één keer door. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel. Ignomeriello bokst de bal weg.

87e minuut.
Chiesa geeft een lange en hoge pass. Cavicaar verovert de bal door een tackle van achteren. Kivekäs rent richting de bal. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap. Ignomeriello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - Elven Team 5:2

88e minuut.
Vaverka speelt de bal door. Daar is Biernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas rent richting de bal. Trafas draait met de bal, schiet en ... Baudyš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 29%, Elven Team 71%.
PSP Jagoda - Elven Team 5:2