Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHOENIX MAGIC BałtykGdyniaFan
aaa Tactiek ddd
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten excellent
weak Passen adequate
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Bellisario met een sublieme pass. Daar is Bácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bácsi speelt de bal door. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Llama heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llama. Llama krijgt een gele kaart. Cumburlop raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop rent richting de bal. Llama rent richting de bal. Cumburlop verovert de bal door een tackle van achteren. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Prohloupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario speelt de bal door. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:1

21e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin verovert de bal door een tackle van achteren. Szupin probeert naar een medespeler te passen. Bandera rent richting de bal. Bandera passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu onderschept slim de pass. Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi schiet op doel. Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:2

26e minuut.
Ionescu is nu in balbezit. Nadareishvili onderschept slim de pass. Nadareishvili passt de bal in één keer door. Bácsi heeft problemen om de bal te vangen. Bácsi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Abadal probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bellisario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bácsi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 73%, BałtykGdyniaFan 27%.
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:3

46e minuut.
Szupin speelt de bal door. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili passt de bal zonder na te denken. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cumburlop heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop probeert naar een medespeler te passen. Ionescu is nu in balbezit. Bácsi onderschept slim de pass. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. Chromik bokst de bal weg.

54e minuut.
Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi onderschept slim de pass. Bácsi probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:4

55e minuut.
Szupin geeft de bal voor. Bellisario rent richting de bal. Bellisario met een sublieme pass. Klungelig pakt Bácsi de bal. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bellisario passt de bal in één keer door. Ionescu rent richting de bal. Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi schiet op doel. Chromik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:5

65e minuut.
Buszka rent richting de bal. Imhoff onderschept slim de pass. Nadareishvili probeert naar een medespeler te passen. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal in één keer door. Bellisario is nu in balbezit. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nadareishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nadareishvili probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. Chromik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:6

78e minuut.
Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin geeft de bal voor. Bellisario speelt de bal door. Klungelig pakt Nadareishvili de bal. Nadareishvili geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:7

83e minuut.
Fołtyn met een sublieme pass. Nadareishvili rent richting de bal. Nadareishvili passt de bal met de wreef. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 69%, BałtykGdyniaFan 31%.
PHOENIX MAGIC - BałtykGdyniaFan 0:7