Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan PHOENIX MAGIC
ddd Tactiek aaa
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 30.7
excellent Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Ionescu onderschept slim de pass. Nadareishvili onderschept slim de pass. Nadareishvili passt de bal met de wreef. Cumburlop heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prohloupil is nu in balbezit. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez probeert naar een medespeler te passen. Bácsi rent richting de bal. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bácsi is nu in balbezit. Bácsi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cumburlop de bal. Cumburlop schiet op doel. Chromik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - PHOENIX MAGIC 1:0

29e minuut.
Daar is Majda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majda passt de bal in één keer door. Prohloupil is nu in balbezit. Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ionescu geeft een hoge lob. Inworp. Narváez met een snelle inworp. Bácsi probeert de bal met de borst te controleren. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera geeft een hoge lob. Ionescu kopt de bal weg. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel. Chromik bokst de bal weg.

45e minuut.
Bácsi passt de bal in één keer door. Daar is Cumburlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumburlop passt de bal zonder na te denken. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 32%, PHOENIX MAGIC 68%.
BałtykGdyniaFan - PHOENIX MAGIC 1:0

51e minuut.
Ionescu kopt de bal weg. Daar is Nadareishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadareishvili speelt de bal door. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Bellisario komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serrat komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nadareishvili kopt de bal weg. Daar is Ionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - PHOENIX MAGIC 2:0

69e minuut.
Bandera geeft de bal voor. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili passt de bal zonder na te denken. Parada is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Janczylik verovert de bal door een tackle van achteren. Janczylik passt de bal in één keer door. Bandera met een sublieme pass. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abadal heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - PHOENIX MAGIC 3:0

85e minuut.
Krysiński passt de bal zonder na te denken. Nadareishvili met een sublieme pass. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi schiet op doel. Chromik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - PHOENIX MAGIC 4:0

86e minuut.
Bandera passt de bal in één keer door. Szupin probeert naar een medespeler te passen. Nadareishvili rent richting de bal. Nadareishvili passt de bal zonder na te denken. Bellisario geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 32%, PHOENIX MAGIC 68%.
BałtykGdyniaFan - PHOENIX MAGIC 4:0