Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS SANDECJA Nowy Sącz Katowice FC
SEZON 1 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 45.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Burlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Koszek probeert de bal aan de voet te houden. Laco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Osowicki trapt de bal weg. Hradzil met een sublieme pass. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:1

7e minuut.
Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz is nu in balbezit. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti draait met de bal, schiet en ... Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Koszek geeft de bal voor. Figus rent richting de bal. Figus speelt de bal door. Gatti rent richting de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Popescu speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek geeft een hoge lob. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hajduk zal de hoekschop nemen. Gatti kopt de bal weg. Vltavín kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:2

23e minuut.
Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanel onderschept slim de pass. Tanel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laco de bal. Laco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Daar is Hajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Gatti rent richting de bal. Gatti schiet op doel. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Tanel de bal. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Koszek probeert naar een medespeler te passen. Hajduk met een sublieme pass. Gatti rent richting de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:4

41e minuut.
Koszek passt de bal in één keer door. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gatti de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ... Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Myszkiewicz de bal. Myszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 54%, Katowice FC 46%.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:4

49e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Gatti is nu in balbezit. Gatti schiet op doel. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:5

50e minuut.
Tanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanel passt de bal met de wreef. Laco heeft problemen om de bal te vangen. Gatti rent richting de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Hajduk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uliczka onderschept slim de pass. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

56e minuut.
Figus met een sublieme pass. Myszkiewicz rent richting de bal. Vltavín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vltavín is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Myszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Figus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gatti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:6

61e minuut.
Figus passt de bal zonder na te denken. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gatti rent richting de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Myszkiewicz geeft een hoge lob. Junyi rent richting de bal. Junyi geeft een hoge lob. Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Figus rent richting de bal. Figus speelt de bal door. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:7

68e minuut.
Zygert komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Laco rent richting de bal. Laco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gatti de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:8

73e minuut.
Inworp. Janecki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Mamlas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zygert heeft problemen om de bal te vangen. Zygert passt de bal zonder na te denken. Hradzil rent richting de bal. Hradzil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Popescu passt de bal in één keer door. Janecki rent richting de bal. Janecki speelt de bal door. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:9

81e minuut.
Hradzil is nu in balbezit. Hradzil passt de bal in één keer door. Gatti is nu in balbezit. Gatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:10

83e minuut.
Figus is nu in balbezit. Figus passt de bal in één keer door. Janecki heeft problemen om de bal te vangen. Janecki draait met de bal, schiet en ... Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:11

87e minuut.
Wałaszek kopt de bal weg. Tanel heeft problemen om de bal te vangen. Hradzil met een sublieme pass. Janecki is nu in balbezit. Janecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Raczek trapt de bal weg van het doel. Hradzil kopt de bal weg. Wałaszek heeft problemen om de bal te vangen. Janecki is nu in balbezit. Janecki draait met de bal, schiet en ... Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figus zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gatti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 70%, Katowice FC 30%.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - Katowice FC 0:12