Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katowice FC KKS SANDECJA Nowy Sącz
442 Tactiek SEZON 1
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 38.9
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Figus probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wałaszek krijgt een gele kaart. Hajduk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koksa komt het veld opgelopen. Figus komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Gatti de bal. Gatti passt de bal met de wreef. Koszek is nu in balbezit. Koszek geeft een hoge lob. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Popescu is nu in balbezit. Laco verovert de bal door een tackle van achteren. Leier speelt de bal door. Laco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Osowicki met een harde bal richting middenveld. Hradzil rent richting de bal. Hradzil passt de bal met de wreef. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rydz geeft een lange en hoge pass. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz onderschept slim de pass. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 1:0

21e minuut.
Daar is Junyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatti verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti passt de bal met de wreef. Myszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Koksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zhabin rent richting de bal. Hradzil onderschept slim de pass. Hradzil speelt de bal door. Gatti rent richting de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 2:0

27e minuut.
Vltavín verovert de bal door een tackle van achteren. Vltavín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figus met een snelle inworp. Kempczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kempczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hradzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil geeft een hoge lob. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. Raczek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 3:0

43e minuut.
Rydz speelt de bal door. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil passt de bal in één keer door. Gatti rent richting de bal. Gatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 41%, KKS SANDECJA Nowy Sącz 59%.
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 4:0

48e minuut.
Osowicki met een sublieme pass. Hradzil kopt de bal weg. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 5:0

49e minuut.
Radovović passt de bal met de wreef. Tanel rent richting de bal. Tanel passt de bal met de wreef. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Hradzil onderschept slim de pass. Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Gatti is nu in balbezit. Gatti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gatti is nu in balbezit. Gatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 6:0

59e minuut.
Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti is nu in balbezit. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygert komt het veld opgelopen. Janecki komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Laco is nu in balbezit. Tanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanel passt de bal in één keer door. Laco is nu in balbezit. Laco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Gatti rent richting de bal. Vltavín geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zygert de bal onder controle te krijgen. Laco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński passt de bal zonder na te denken. Popescu probeert naar een medespeler te passen. Janecki rent richting de bal. Janecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janecki is nu in balbezit. Janecki draait met de bal, schiet en ... Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 7:0

90e minuut.
Wałaszek geeft een hoge lob. Zygert heeft problemen om de bal te vangen. Wałaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 49%, KKS SANDECJA Nowy Sącz 51%.
Katowice FC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 8:0