Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSP Jagoda PS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Ulubey de bal. Ulubey passt de bal met de wreef. Prat is nu in balbezit. Prat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PSP Jagoda - PS 0:1

4e minuut.
Prat is nu in balbezit. Prat met een sublieme pass. Meert probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino heeft problemen om de bal te vangen. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ulubey passt de bal in één keer door. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Cela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ramos onderschept slim de pass. Meert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meert geeft een lange en hoge pass. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino is nu in balbezit. Prat rent richting de bal. Prat schiet op doel. Baudyš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 64%, PS 36%.
PSP Jagoda - PS 0:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Välja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćwiek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laps komt het veld opgelopen. Kivekäs komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kivekäs is nu in balbezit. Kivekäs met een sublieme pass. Bazluk rent richting de bal. Bazluk geeft de bal voor. Câmpeanu springt en kopt de bal. Ćwiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Szczepańczyk komt het veld opgelopen. Robillard komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Skowronek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välja probeert naar een medespeler te passen. Robillard probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Golon geeft de bal voor. Skowronek kopt de bal weg. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szlagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Välja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSP Jagoda 62%, PS 38%.
PSP Jagoda - PS 0:1