Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.148 [del]
  • Stadion: PS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14500
PS PSP Jagoda
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten matig
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Szlagor met een harde bal richting middenveld. Ramos kopt de bal weg. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Ćwiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Skowronek geeft de bal voor. Daar is Lisota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Szlagor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szlagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Välja bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek rent richting de bal. Skowronek passt de bal zonder na te denken. Daar is Pelegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Trampota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiesa met een sublieme pass. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rozhukaniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek geeft een lange en hoge pass. Pelegrino maakt een snoekduik en kopt de bal. Szlagor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - PSP Jagoda 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 46%, PSP Jagoda 54%.
PS - PSP Jagoda 1:0

50e minuut.
Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek passt de bal zonder na te denken. Prat rent richting de bal. Prat draait met de bal, schiet en ... Gómez Cela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Klungelig pakt Lisota de bal. de Michèle bereikt de bal nog maar net als eerste. de Michèle geeft een hoge lob. Daar is Pelegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Trampota kopt de bal weg. Szkutnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ulubey is nu in balbezit. Ulubey passt de bal in één keer door. de Michèle geeft een hoge lob. Pelegrino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laps komt het veld opgelopen. Kivekäs komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Välja geeft de bal voor. Câmpeanu rent richting de bal. Szkutnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szkutnik krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pelegrino rent richting de bal. Gómez Cela verovert de bal door een tackle van achteren. Prat onderschept slim de pass. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Robillard komt het veld opgelopen. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Biernat met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Laps de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PS - PSP Jagoda 1:1

74e minuut.
Golon met een sublieme pass. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino passt de bal met de wreef. Robillard rent richting de bal. Robillard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 44%, PSP Jagoda 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PS - PSP Jagoda 1:1