Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elven Team Cwaniaki
4231 Tactiek 5 liga
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


8e minuut.
Daar is Vaverka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaverka geeft de bal voor. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas haalt uit met een fantastische trap. Von Heidenstam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elven Team - Cwaniaki 1:0

13e minuut.
Ignomeriello probeert naar een medespeler te passen. Tuomikorpi kopt de bal weg. Klungelig pakt Navarro de bal. Remmos rent richting de bal. Remmos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pešťák verovert de bal door een tackle van achteren. Pešťák geeft de bal voor. Remmos is nu in balbezit. Busi bereikt de bal nog maar net als eerste. Busi haalt uit met een fantastische trap. Ignomeriello bokst de bal weg.

32e minuut.
Cavicaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaverka geeft een hoge lob. Trafas is nu in balbezit. Trafas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elven Team 57%, Cwaniaki 43%.
Elven Team - Cwaniaki 1:0

48e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pešťák. Pacheco raakt geblesseerd tijdens het duel. Quintana met een snel genomen vrije trap. Trafas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tuomikorpi geeft een hoge lob. Daar is Pešťák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busi geeft een lange en hoge pass. Tianlang kan de bal niet met de borst controleren. Remmos rent richting de bal. Ignomeriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Remmos rent richting de bal. Remmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elven Team - Cwaniaki 1:1

52e minuut.
Temesi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaverka met een snelle inworp. Zearra is nu in balbezit. Zearra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Temesi met een snelle inworp. Velasco rent richting de bal. Velasco passt de bal in één keer door. Busi is nu in balbezit. Busi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elven Team 57%, Cwaniaki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elven Team - Cwaniaki 1:1