Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katowice FC PHOENIX MAGIC
442 Tactiek aaa
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 31.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hradzil passt de bal zonder na te denken. Figus bereikt de bal nog maar net als eerste. Figus met een sublieme pass. Gatti is nu in balbezit. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Buszka de bal. Figus is nu in balbezit. Figus speelt de bal door. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz geeft een hoge lob. Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gatti is nu in balbezit. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 1:0

11e minuut.
Figus rent richting de bal. Figus haalt uit met een fantastische trap. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ionescu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chromik speelt de bal door. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda draait met de bal, schiet en ... Osowicki bokst de bal weg.

16e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Popescu passt de bal zonder na te denken. Hajduk speelt de bal door. Llama bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz onderschept slim de pass. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 2:0

21e minuut.
Hradzil is nu in balbezit. Hradzil passt de bal in één keer door. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ionescu de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abadal geeft de bal voor. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil met een sublieme pass. Klungelig pakt Gatti de bal. Gatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 3:0

26e minuut.
Parada passt de bal in één keer door. Buszka speelt de bal door. Hradzil speelt de bal door. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 4:0

28e minuut.
Chromik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kempczyński met de inworp. Figus rent richting de bal. Figus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gatti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 5:0

31e minuut.
Rydz kopt de bal weg. Figus is nu in balbezit. Figus passt de bal zonder na te denken. Hradzil probeert de bal aan de voet te houden. Hajduk geeft een lange en hoge pass. Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gatti is nu in balbezit. Gatti schiet op doel. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk met een sublieme pass. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz schiet op doel. Chromik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 6:0

39e minuut.
Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Hajduk geeft de bal voor. Llama is nu in balbezit. Figus onderschept slim de pass. Figus geeft een hoge lob. Chromik bokst de bal weg.

40e minuut.
Gatti rent richting de bal. Gatti met een sublieme pass. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 7:0

44e minuut.
Klungelig pakt Parada de bal. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 24%, PHOENIX MAGIC 76%.
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 7:0

46e minuut.
Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz onderschept slim de pass. Myszkiewicz passt de bal met de wreef. Figus rent richting de bal. Figus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Prohloupil heeft problemen om de bal te vangen. Gatti rent richting de bal. Gatti geeft de bal voor. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz schiet op doel. Chromik bokst de bal weg.

50e minuut.
Hajduk passt de bal in één keer door. Hradzil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llama is nu in balbezit. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hradzil speelt de bal door. Figus rent richting de bal. Figus geeft een lange en hoge pass. Gatti krijgt zijn hoofd ertegen. Myszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Abadal kopt de bal weg. Klungelig pakt Parada de bal. Hradzil speelt de bal door. Gatti rent richting de bal. Gatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hradzil met een sublieme pass. Gatti rent richting de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ... Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 8:0

63e minuut.
Hajduk passt de bal in één keer door. Popescu geeft een lange en hoge pass. Llama heeft problemen om de bal te vangen. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lušić kopt de bal weg. Popescu speelt de bal door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Zygert komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janecki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kempczyński kopt de bal weg. Figus heeft problemen om de bal te vangen. Figus passt de bal in één keer door. Janecki rent richting de bal. Janecki draait met de bal, schiet en ... Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mamlas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Figus is nu in balbezit. Figus geeft een hoge lob. Ionescu probeert de bal met de borst te controleren. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti schiet op doel. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kempczyński rent richting de bal. Kempczyński geeft de bal voor. Zygert kopt de bal weg. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zygert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti geeft een lange en hoge pass. Janecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Popescu probeert naar een medespeler te passen. Gatti rent richting de bal. Gatti passt de bal met de wreef. Janecki is nu in balbezit. Janecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński speelt de bal door. Figus met een sublieme pass. Gatti rent richting de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Parada is nu in balbezit. Janecki onderschept slim de pass. Janecki met een sublieme pass. Gatti heeft problemen om de bal te vangen. Gatti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygert met de inworp. Lušić speelt de bal door. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zygert passt de bal zonder na te denken. Hradzil rent richting de bal. Hradzil geeft een hoge lob. Janecki rent richting de bal. Janecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 9:0

89e minuut.
Buszka passt de bal met de wreef. Llama rent richting de bal. Szpejna rent richting de bal. Janecki onderschept slim de pass. Janecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katowice FC 20%, PHOENIX MAGIC 80%.
Katowice FC - PHOENIX MAGIC 9:0