Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHOENIX MAGIC Katowice FC
aaa Tactiek 442
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 46.1
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Daar is Myszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abadal rent richting de bal. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:1

8e minuut.
Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Parada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Myszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Figus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gatti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hradzil speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Prohloupil de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abadal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Figus neemt de hoekschop. Gatti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:2

14e minuut.
Lušić geeft een lange en hoge pass. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil passt de bal zonder na te denken. Daar is Myszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abadal kopt de bal weg. Prohloupil rent richting de bal. Gatti rent richting de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Figus met een sublieme pass. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz passt de bal met de wreef. Gatti rent richting de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Figus geeft de bal voor. Gatti kopt de bal weg. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Koszek met een sublieme pass. Hajduk rent richting de bal. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Gatti rent richting de bal. Gatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hajduk speelt de bal door. Myszkiewicz is nu in balbezit. Hradzil met een sublieme pass. Gatti rent richting de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Hradzil draait met de bal, schiet en ... Abadal verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figus zal de hoekschop nemen. Myszkiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Hajduk rent richting de bal. Hajduk passt de bal met de wreef. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gatti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:3

34e minuut.
Chromik met een harde bal richting middenveld. Popescu kopt de bal weg. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prohloupil probeert de bal met de borst te controleren. Gatti is nu in balbezit. Parada rent richting de bal. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gatti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prohloupil. Gatti raakt geblesseerd tijdens het duel. Figus met een snel genomen vrije trap. Myszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 81%, Katowice FC 19%.
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:3

51e minuut.
Hradzil rent richting de bal. Llama onderschept slim de pass. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:4

57e minuut.
Popescu onderschept slim de pass. Popescu speelt de bal door. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Gatti is nu in balbezit. Gatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hradzil rent richting de bal. Hradzil met een sublieme pass. Figus speelt de bal door. Klungelig pakt Gatti de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:5

66e minuut.
Gatti is nu in balbezit. Lušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janecki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gatti rent richting de bal. Gatti speelt de bal door. Hradzil speelt de bal door. Janecki probeert de bal met de borst te controleren. Janecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Zygert komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Mamlas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert geeft de bal voor. Prohloupil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gatti geeft een hoge lob. Janecki springt en kopt de bal. Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Parada met een sublieme pass. Prohloupil rent richting de bal. Prohloupil passt de bal met de wreef. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk geeft de bal voor. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti onderschept slim de pass. Gatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:6

80e minuut.
Klungelig pakt Zygert de bal. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada met een sublieme pass. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 83%, Katowice FC 17%.
PHOENIX MAGIC - Katowice FC 0:6